Divinity2 oyna lemcimRole Play odaklı rpg oyunları niye yok :m Niye illa ki seçilmiş kişi oluyoruz. Ben kaosun ortasında kendi yolunu bulmaya çalışan sıradan biri olmak istiyorum belki.
Divinity2 oyna lemcimRole Play odaklı rpg oyunları niye yok :m Niye illa ki seçilmiş kişi oluyoruz. Ben kaosun ortasında kendi yolunu bulmaya çalışan sıradan biri olmak istiyorum belki.
Çocuk niye seçilmiş kişiyiz diyor. Sen ana karakterin tanrı ilan edildiği oyun öneriyorsunDivinity2 oyna lemcim
New Vegas'ı önerebilirim. Tam senin tanımına uyan bir oyun bu. Tamamen sıradan bir adamı oynuyoruz ve gitmek istediğin yolu tamamen kendin seçiyorsun.Role Play odaklı rpg oyunları niye yok :m Niye illa ki seçilmiş kişi oluyoruz. Ben kaosun ortasında kendi yolunu bulmaya çalışan sıradan biri olmak istiyorum belki.
Beşinciye döncem yine bitirmeden salcam oyunu xdDivinity2 oyna lemcim
Lords of the Fallen oyna. Idare eder seni.Neden olmuyor neden souls oyunlarini oynadiğidan beri hiçbir oyun keyif vermiyor. Kendimi dipsiz bir boşlukta oyunlarin hiçbirinden keyif alamıyorken buldum.God of war pcyi 5 kere oynamayi denedim rn son yılanın kalkıp suların çekildiği yere kadar gelebildim ve sıkılıp sildim bu boşluktan kurtulamadim ne yapicam bilemedim inş elden ring keyif verir.
Kenshi oyna. Şu an steamde indirimde 25tl.Role Play odaklı rpg oyunları niye yok :m Niye illa ki seçilmiş kişi oluyoruz. Ben kaosun ortasında kendi yolunu bulmaya çalışan sıradan biri olmak istiyorum belki.
Puyo puyo tetris oyna. Ana karakteri kim bilmiyorum ama benim en sevdiğim karakter dörtlü uzun çubukRole Play odaklı rpg oyunları niye yok :m Niye illa ki seçilmiş kişi oluyoruz. Ben kaosun ortasında kendi yolunu bulmaya çalışan sıradan biri olmak istiyorum belki.
O oyun olabilir işte, o aklımda :d ama dediğim gibi daha büyülü D&D-vari bir evren arıyorum.Kenshi oyna. Şu an steamde indirimde 25tl.