Valla kuruduk bittik... Souls ve souls like oyunlara sardım gelene kadar.Elden Ring çık artık.
Dyling Light 2'yi de ön sipariş vermeyi düşündüm ama en son çıkan gameplay beni bir tık düşündürdü ya.
Son düzenleme:
Valla kuruduk bittik... Souls ve souls like oyunlara sardım gelene kadar.Elden Ring çık artık.
kaça kaça kestim oh beSekiro'da Lady Butterfly'da takıldım kaldım. Canı tek vurumluk kala öldüm kafayı yicem
Bazı bosslar kolay bazılıarı zor büyük ihtimal sonraki zorlanacağın boss Genchiro ashina olur onunda 3 canı varkaça kaça kestim oh be
Benim taktik ama ben 2 defa oynadım oyunu bitiremedim.kaça kaça kestim oh be
O boss divine confetiyle kesiliyor reis kılıcına sürüyorsun onu baya damage vuruyorsun.Benim taktik ama ben 2 defa oynadım oyunu bitiremedim.
Shichimen Warrior diye bir boss var asla kesemiyorum.
Hayatımda ön sipariş verdiğim ilk oyun. Ama beklentim yüksek diye değil döviz fırlamıştı.Elden Ring çık artık.
300'den aldım bende ilk çıktığında. Sonra 500'ü gördü...Hayatımda ön sipariş verdiğim ilk oyun. Ama beklentim yüksek diye değil döviz fırlamıştı.
300'e aldım 2 gün sonra 600 olduHayatımda ön sipariş verdiğim ilk oyun. Ama beklentim yüksek diye değil döviz fırlamıştı.