Kesersin ama baya önünde çetin düşmanlar var.Sekiro'da Lady Butterfly'da takıldım kaldım. Canı tek vurumluk kala öldüm kafayı yicem
bunu düşününce insan takıldığı düşmanla savaşmak istemiyor ya. daha bunu kesemezken...Kesersin ama baya önünde çetin düşmanlar var.
Aslında taktiği çözdün mü oyunun en kolay bosslarından biri oluyor.Sekiro'da Lady Butterfly'da takıldım kaldım. Canı tek vurumluk kala öldüm kafayı yicem
Lady zorluyorsa diğer boss'larda iyi can çekişeceksin demektir . Ben de çok işkence çekmiştim ama tadı orda.bunu düşününce insan takıldığı düşmanla savaşmak istemiyor ya. daha bunu kesemezken...
Oyun videoları yap da izleyelim.Aslında taktiği çözdün mü oyunun en kolay bosslarından biri oluyor.
Yanına alman gereken 3 önemli eşya var.
Öncelikle koluna shuriken fırlatan protezi tak sonra yanına Divine Confetti ve Snap Seed al.
Dövüşe kılıcına Divine Confetti sürerek başla çünkü böylelikle ruh bazlı rakiplere bir hayli fazladan hasar veriyorsun.
Lady Butterfly her yukarıdaki ipe zıpladığında shuriken ile vur ve anında geri aşağı düşecek ve agresif bir şekilde köşeye sıkıştırmaya çalış.
Birinci aşamayı yenene kadar böyle devam et.
İkinci aşamada ise ruhlarını çağıracak ve burada Snap Seed devreye giriyor. Ruh askerlerinin yanında Snap Seed kullandığın anda çoğu hatta bazen hepsi yok oluyor sonra birinci aşamadaki taktik ile kılıcına Divine Confetti sürerek aynı şekilde Butterfly ablamızın ikinci aşamasını da yenebilirsin.
Bir ara cidden düşünüyordum bunu fakat Videoları Ps'den Pc'ye aktarıp kesmek editlemek falan filan çok fazla uğraştıracağını fark ettim sonra vazgeçtim:/Oyun videoları yap da izleyelim.
Oyun izlemek yetmez. Bize bilgi ver bilgi!Bir ara cidden düşünüyordum bunu ama Videoları Ps'den Pc'ye aktarıp kesmek editlemek falan filan çok fazla uğraştıracağını fark ettim sonra vazgeçtim:/
Ama bu sene Ps'e Discord gelecek bol bol canlı yayın açarım sana
Aç aç da ne kadar noobsun izleyelim seniBir ara cidden düşünüyordum bunu fakat Videoları Ps'den Pc'ye aktarıp kesmek editlemek falan filan çok fazla uğraştıracağını fark ettim sonra vazgeçtim:/
Ama bu sene Ps'e Discord gelecek bol bol canlı yayın açarım sana
Açık ara beklediğim tek oyun.Elden Ring çık artık.