Elimizde doğru düzgün fragman bile yok, bence çok zor.En son hatırladıgim 2022 Kasım diyorlardi ama o kesin ertelenir.
Elimizde doğru düzgün fragman bile yok, bence çok zor.En son hatırladıgim 2022 Kasım diyorlardi ama o kesin ertelenir.
En iyi ihtimalle 2025.Starfield'e odaklandılar o busene içinde çıkacak.Ufak bir video paylaştılar Tes'le ilgili ama oyuna dair pek bir şey yok henüz.Şu TES serisinin yeni oyunu, ne zaman çıkacak ya? Bir TESO yaptılar, o zamandan beri bir adım atıldığını görmedik. Özledik be.
Henüz bir tarafa katılmadım.Reis, bir taktik vereyim oyunla alakalı; Oyunda ya isyancı yada imp. olacaksın diye bir şart yok. Üçüncü bir seçenek, iki tarafı barıştırmak. Bu da ikisini seçmeyip konseye götürmene bakıyor. İkisini seçmeyip ejder hapsi görevine kadar gelirsen, bu görev otomatik geliyor zaten. Ben isyana da katıldım, imp.'ye de(iki farklı oyunda). Şimdi üçüncüyü oynuyorum, bu sefer barış için oynayacağım. Sen de böyle yapabilirsin istersen.
Katılmamanı tavsiye ederim. Zaten oyunun ilerleyen kısımlarda, asıl problemin Alduin olduğunu göreceksin.Henüz bir tarafa katılmadım.
Reis, bir taktik vereyim oyunla alakalı; Oyunda ya isyancı yada imp. olacaksın diye bir şart yok. Üçüncü bir seçenek, iki tarafı barıştırmak. Bu da ikisini seçmeyip konseye götürmene bakıyor. İkisini seçmeyip ejder hapsi görevine kadar gelirsen, bu görev otomatik geliyor zaten. Ben isyana da katıldım, imp.'ye de(iki farklı oyunda). Şimdi üçüncüyü oynuyorum, bu sefer barış için oynayacağım. Sen de böyle yapabilirsin istersen.
Banane kardeşim, bir mod yapar, onun da çaresine bakarızO barış sadece sen alduin’i öldürene kadar sürüyor. Askerler öldükçe alduin ruhları yiyerek güçleniyor diye kabul ettiler. Ana hikaye bittikten sonra savaş devam ediyor.
Mod kullanacaksan kendini high king yap kurtul zaten ne uğraşıyorsunBanane kardeşim, bir mod yapar, onun da çaresine bakarız
Aynen, öyle düşünüyorum zatenMod kullanacaksan kendini high king yap kurtul zaten ne uğraşıyorsun