Sırf remastered için değmez. Fakat 3lu paket varsa göm gitsin250-400 tl arası verilir mi ?
Sırf remastered için değmez. Fakat 3lu paket varsa göm gitsin250-400 tl arası verilir mi ?
Dark Souls'un ilk oyunu remake değil, remastered. Sadece görsel olarak iyileştirildi Bloodborne'dan sonra ona geçmeni önermem, çünkü karakter aşırı derecede yavaş, çok çabuk sıkar seni.Şöyle oyunu hikayeyi tam anlamak için en başından başlamak lazım ondan dolayıda araştırdım ilkinden başlayayım diye dark soulsın 1. Oyunun remake i var piyasada ve yanlşıs hatırlamıyorsam ps storda 279 tlydi 2. Oyundan daha pahalıydı . Açıkcası o kadar da vermek istemiyorum ne yalan söyliyim.
Sen oyunları oynamışsın sanırım. Lore olarak atmosfer olarak bloodborne daki hava varmı oyunlarda dostum.
Hani diğerlerini dediğim gibi oynamadım ama bloodborne (en meşhur ps oyunlarını oynamış biri olmama rağmen) lore olarak ta atmosfer olarakta zorluk olurakta en beğendiğim oyun şu ana kadar . İkincisi çıksa düşünmeden alırım ama diğerleri devamı vs olmadıgından farklı oyun olduğundan diğer souls oyunlarını srouyorum bilenlereHepsi aynı
Okumadıysan şu konuya da bir bakmanı öneririm.Hani diğerlerini dediğim gibi oynamadım ama bloodborne (en meşhur ps oyunlarını oynamış biri olmama rağmen) lore olarak ta atmosfer olarakta zorluk olurakta en beğendiğim oyun şu ana kadar . İkincisi çıksa düşünmeden alırım ama diğerleri devamı vs olmadıgından farklı oyun olduğundan diğer souls oyunlarını srouyorum bilenlere
Pardon aynen remastered ama fiyatı da çok şuan tkrar baktım 490 tl , sonraki oyun ları daha çok daha ucuz ilkini oynamayıp diğerlerini oynasam hikaye olarak çok kaybım olurmu( hani gelişi güzel onu öldür bunu öldür hop bitti oyun sevmiyorum hikayeyede az cok hakim olmak istiyorum o açıdan soruyorum dostum.)Dark Souls'un ilk oyunu remake değil, remastered. Sadece görsel olarak iyileştirildi Bloodborne'dan sonra ona geçmeni önermem, çünkü karakter aşırı derecede yavaş, çok çabuk sıkar seni.
Valla okumamıştım eyvallah çok makbule geçti dostum sagolasın. ?Okumadıysan şu konuya da bir bakmanı öneririm.
[Tanıtım] - Dark Souls
Kadimlerin Çağı Ateş Çağı'ndan önce Kadimlerin Çağı (Age of Ancients) vardı. Dünyanın renksiz olduğu ve sisle kaplandığı bir zamandı. Dünya; gri kayalıklar ve kemerli ağaçlardan oluşuyordu. Bu dünyanın hükümdarları ise Ebedi Ejderhalar'dı (Everlasting Dragons). İnsanlar ve diğer yaratıklar henüz...www.korsanfan.com
Abimin gemisini patlatıp dayak yediğim zamanlarDarkorbit...
2. ve 3. oyunu düşünmeden direkt al, ben zamanında 1. oyunu oynamayıp direkt olarak devam oyunlarından başlamıştım tavsiye üzerine. Yaklaşık 3-4 aydır 1. oyunun indirime girmesini bekliyorum ama hala girmedi, indirime girecek gibi de gözükmüyor. İlk oyunu torrent olarak indirdim oynuyorum, indirime girdiği an alır vicdanımı rahatlatırım. Bu arada sorunun cevabına gelecek olursak; evet kesinlikle verilir, ama sen yine de indirim bekle. Souls oyunlarını bitirdikten sonra Bloodborne ve Sekiroya bak mutlaka.250-400 tl arası verilir mi ?
Ben de Bloodborne'u aşırı beğenmiştim. Ne Dark Souls'dan ne de Nioh oyunlarından falan o tadı alamadım açıkçası. Sekiro'yu deneyeceğim bir ara o güzel gibi.Souls oyunlarını oynayan varmı. Ben bloodbornu oynadım ve çok beğendim ama dark soul deamon souls gibi oyunlarda aynı tatdı alabilirmiym bilemiyorum. Beğenmeyeceğim oyunada 300-400 hatta fazlası parada harcamak istemiyorum.oyun hikayesini ve oyun içi atmosfere daha çok önem veriyorum oyunlarda. Bloodborne gibi hikayesi dikkat etmedikçe anlaşılmayacak hatta bazı noktalarda parçaları birleştirip yinede kesin olayı anlayamayıp tahminlerde bulunduran hikayeler mi diğerleride? Tavsiye verebilecek var mı?