Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Oyun Dünyamız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Souls oyunlarını oynayan varmı. Ben bloodbornu oynadım ve çok beğendim ama dark soul deamon souls gibi oyunlarda aynı tatdı alabilirmiym bilemiyorum. Beğenmeyeceğim oyunada 300-400 hatta fazlası parada harcamak istemiyorum.oyun hikayesini ve oyun içi atmosfere daha çok önem veriyorum oyunlarda. Bloodborne gibi hikayesi dikkat etmedikçe anlaşılmayacak hatta bazı noktalarda parçaları birleştirip yinede kesin olayı anlayamayıp tahminlerde bulunduran hikayeler mi diğerleride? Tavsiye verebilecek var mı?

Souls oyunlarını oynayan varmı. Ben bloodbornu oynadım ve çok beğendim ama dark soul deamon souls gibi oyunlarda aynı tatdı alabilirmiym bilemiyorum. Beğenmeyeceğim oyunada 300-400 hatta fazlası parada harcamak istemiyorum.oyun hikayesini ve oyun içi atmosfere daha çok önem veriyorum oyunlarda. Bloodborne gibi hikayesi dikkat etmedikçe anlaşılmayacak hatta bazı noktalarda parçaları birleştirip yinede kesin olayı anlayamayıp tahminlerde bulunduran hikayeler mi diğerleride? Tavsiye verebilecek var mı?
Hepsi aynı

1den çok keyif alırsın banko al

300-400 ise indirim bekle. O kadar olmamaları lazım.

Ds3 ve ds 1 remake’i 50-60 liraya yakalarsın bi indirimde.

Atmosfer ve hikayeyi beğendiysen al. Aynı tarzdalar. Oynanış ağır gelebilir bloodborne’dan sonra.

300-400 ise indirim bekle. O kadar olmamaları lazım.

Ds3 ve ds 1 remake’i 50-60 liraya yakalarsın bi indirimde.

Atmosfer ve hikayeyi beğendiysen al. Aynı tarzdalar. Oynanış ağır gelebilir bloodborne’dan sonra.
Şöyle oyunu hikayeyi tam anlamak için en başından başlamak lazım ondan dolayıda araştırdım ilkinden başlayayım diye dark soulsın 1. Oyunun remake i var piyasada ve yanlşıs hatırlamıyorsam ps storda 279 tlydi 2. Oyundan daha pahalıydı . Açıkcası o kadar da vermek istemiyorum ne yalan söyliyim.
Sen oyunları oynamışsın sanırım. Lore olarak atmosfer olarak bloodborne daki hava varmı oyunlarda dostum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 7)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık