pıauhdahsd çok şükür PoE dışında oyun övmedim burada:dDönem oyunu ben de oynamadım.Dönem oyunu oynasam sabahtan akşama fiçır foolout falan överdim burda
Yoksa övdüm mü
pıauhdahsd çok şükür PoE dışında oyun övmedim burada:dDönem oyunu ben de oynamadım.Dönem oyunu oynasam sabahtan akşama fiçır foolout falan överdim burda
Hepsi aynıSouls oyunlarını oynayan varmı. Ben bloodbornu oynadım ve çok beğendim ama dark soul deamon souls gibi oyunlarda aynı tatdı alabilirmiym bilemiyorum. Beğenmeyeceğim oyunada 300-400 hatta fazlası parada harcamak istemiyorum.oyun hikayesini ve oyun içi atmosfere daha çok önem veriyorum oyunlarda. Bloodborne gibi hikayesi dikkat etmedikçe anlaşılmayacak hatta bazı noktalarda parçaları birleştirip yinede kesin olayı anlayamayıp tahminlerde bulunduran hikayeler mi diğerleride? Tavsiye verebilecek var mı?
1den çok keyif alırsın banko alSouls oyunlarını oynayan varmı. Ben bloodbornu oynadım ve çok beğendim ama dark soul deamon souls gibi oyunlarda aynı tatdı alabilirmiym bilemiyorum. Beğenmeyeceğim oyunada 300-400 hatta fazlası parada harcamak istemiyorum.oyun hikayesini ve oyun içi atmosfere daha çok önem veriyorum oyunlarda. Bloodborne gibi hikayesi dikkat etmedikçe anlaşılmayacak hatta bazı noktalarda parçaları birleştirip yinede kesin olayı anlayamayıp tahminlerde bulunduran hikayeler mi diğerleride? Tavsiye verebilecek var mı?
300-400 ise indirim bekle. O kadar olmamaları lazım.Souls oyunlarını oynayan varmı. Ben bloodbornu oynadım ve çok beğendim ama dark soul deamon souls gibi oyunlarda aynı tatdı alabilirmiym bilemiyorum. Beğenmeyeceğim oyunada 300-400 hatta fazlası parada harcamak istemiyorum.oyun hikayesini ve oyun içi atmosfere daha çok önem veriyorum oyunlarda. Bloodborne gibi hikayesi dikkat etmedikçe anlaşılmayacak hatta bazı noktalarda parçaları birleştirip yinede kesin olayı anlayamayıp tahminlerde bulunduran hikayeler mi diğerleride? Tavsiye verebilecek var mı?
Şöyle oyunu hikayeyi tam anlamak için en başından başlamak lazım ondan dolayıda araştırdım ilkinden başlayayım diye dark soulsın 1. Oyunun remake i var piyasada ve yanlşıs hatırlamıyorsam ps storda 279 tlydi 2. Oyundan daha pahalıydı . Açıkcası o kadar da vermek istemiyorum ne yalan söyliyim.300-400 ise indirim bekle. O kadar olmamaları lazım.
Ds3 ve ds 1 remake’i 50-60 liraya yakalarsın bi indirimde.
Atmosfer ve hikayeyi beğendiysen al. Aynı tarzdalar. Oynanış ağır gelebilir bloodborne’dan sonra.
250-400 tl arası verilir mi ?merak ettiğim o hani dark souls 3 oyun toplamı 600-700 tl ye gelicek hak ederse eyvallah da işte hak edermi etmezmi onu öğrenmek için bilenlere soruyorum1den çok keyif alırsın banko al