paslı demire yükselmiyoruz en azından?Ciriye yükselen birisinden bunları duymak istemiyorum.
''hhüğüğhüğhüğh sıdıcı gırcık ırkıklır drksııls ıynır hüğhğühüğhğühüğ''
paslı demire yükselmiyoruz en azından?Ciriye yükselen birisinden bunları duymak istemiyorum.
Süslü romantizmini viçırda yap.Burasi Dark Souls.Burda tarih kanla yaşıt.paslı demire yükselmiyoruz en azından?
Ne paslı demiri kardeş Fire Keeperpaslı demire yükselmiyoruz en azından?
Hiç mi sekmez yhaa Zortsouls seven bireylerin argümentumları:dSüslü romantizmini viçırda yap.Burasi Dark Souls.Burda tarih kanla yaşıt.
Apla ateşmiş yalnız. Nasıl böyle bir şey koydular o oyuna acaba:d Malum kitle...?Ne paslı demiri kardeş Fire Keeper
Steamde sana özel oyunlar var oralarda takıl sen.Dag çimen geziyorsun böyle.Çimenler rüzgarda hareket edince orgazm bile geçirebilirsin.Al çekirdek kolani izle şey pardon oynaHiç mi sekmez yhaa Zortsouls seven bireylerin argümentumları:d
Apla ateşmiş yalnız. Nasıl böyle bir şey koydular o oyuna acaba:d Malum kitle...?
puıashdfaıusdhfSteamde sana özel oyunlar var oralarda takıl sen.Dag çimen geziyorsun böyle.Çimenler rüzgarda hareket edince orgazm bile geçirebilirsin.Al çekirdek kolani izle şey pardon oyna
Oynamamış değil oynayamamış de ki inandırıcı olsunpuıashdfaıusdhf
hayatı boyunca dönem oyunu oynamamış ben'e böyle bir ithamda bulunmak mıasdfsladkjf
soulsbireyleri neden böyle yha
Tamam fakirlikten kaynaklı bir durum ama günün sonunda o bahsettiğin oyunları oynamadım:dOynamamış değil oynayamamış de ki inandırıcı olsun
Çakma mariaNe paslı demiri kardeş Fire Keeper
Dönem oyunu ben de oynamadım.Dönem oyunu oynasam sabahtan akşama fiçır foolout falan överdim burdaTamam fakirlikten kaynaklı bir durum ama günün sonunda o bahsettiğin oyunları oynamadım:d