teşekkür ederim bu iyi oldu ya ama geç kaldım yine tükenmişBugün bile stok açıldı.
Şu sayfadan takip edebilirsin
teşekkür ederim bu iyi oldu ya ama geç kaldım yine tükenmişBugün bile stok açıldı.
Şu sayfadan takip edebilirsin
Hepsini anlarım da Yokai shift ne etti sana?Living weapon >>> Yokai Shift bu arada.
Bir şey etmedi sıkıntı orada. Yalandan vur kaç skill spamla olayı sarmadı. Bir oyunda özel bir güç elde ediyorsan, billurlu olacak. Olamıyorsa gerek yok.Hepsini anlarım da Yokai shift ne etti sana?
Skiller sarmadıysa “nullify damage (yokai shift)” stat’ını ve amrita emmeyi arttırıp living weapon gibi bodoslama dalmayı dene istersen. Senin gibi yokai skillerini sevmeyenler öyle kullanıyordu.Bir şey etmedi sıkıntı orada. Yalandan vur kaç skill spamla olayı sarmadı. Bir oyunda özel bir güç elde ediyorsan, billurlu olacak. Olamıyorsa gerek yok.
Living weapon'ı da çok kullanmazdım bunu da çok kullanmıyorum oyun içinde. Sarmıyor olmasının nedenlerinden biri de az kullanmam olabilir. Efektif kullanmıyorum. Ama yine de sabaha kadar living weapon'ı tercih ederim buna.Skiller sarmadıysa “nullify damage (yokai shift)” stat’ını ve amrita emmeyi arttırıp living weapon gibi bodoslama dalmayı dene istersen. Senin gibi yokai skillerini sevmeyenler öyle kullanıyordu.
nullify damage ayarsız diye nerf gelmişti ama ne kadar nerflendi bilmiyorum. Hiç kaçmayıp düz dalsan da senin bar yarıya inmeden boss ölüyordu nerften önce.
Ben de sadece underworld’e geldikten sonra doğru düzgün kullanmaya başladım (300 saat falan oynadıktan sonra yani). Phantom’a geçmiştim o sayede oldu o da.Living weapon'ı da çok kullanmazdım bunu da çok kullanmıyorum oyun içinde. Sarmıyor olmasının nedenlerinden biri de az kullanmam olabilir. Efektif kullanmıyorum. Ama yine de sabaha kadar living weapon'ı tercih ederim buna.