Ben tamamen script’e dayalı olduğunu ve dk başı cutscene olduğunu görünce soğudum zaten. Düzgün yazsalar da bu tarz gerilim/korku oyunlarını sevmiyorum. Boss’lar da yakışmıyor. Ee hani birkaç dk önce insan boyu şeylerden kaçıyordum ne oldu da 10-20 metrelik şeye kafa tutuyorum şimdi?Ya neler neler var izlerken kendimden geçtim bu kadar aptallığı bünyem kaldırmadı aşırı rahatsız oldum lan. Bu oyunu oynamak resmen anlamsız hiçbir şekilde herhangi bir şeyi başardığını hissedemezsin ara sahneleri izle geç ki ona bile ne kadar dayanabilir insan bilemiyorum. Nasıl bir fantezi olursa olsun işin içinde mantık olacak en azından birazcık olsun bari ki insanların yüzüne söver gibi hikaye anlatılmasın.
Oyuncuyu o oyun alanına bırakacaksın. Büyük canavarlara bi ilk girişlerini koyacaksın tamam. Sonra o alanda denk gelirlerse denk gelecekler. Bu oyunda bildiğin cutscene bekliyorsun bişey olsun diye. Gerilim sıfırmış gibi duruyor.
Bi de tüm parayı bi odaya harcamışlar Oyunun geri kalanı o odaya kıyasla grafiksel olarak çirkin duruyor. Yeni nesil gibi değil en azından.