Tek başıma oynasam zevk alır myım bu oyundan?Albion Online'da bi farm bi zindan devammm..
+ olarak LoL animasyon dizisinin fragmanı gelmiş buyrun;
Tek başıma oynasam zevk alır myım bu oyundan?Albion Online'da bi farm bi zindan devammm..
+ olarak LoL animasyon dizisinin fragmanı gelmiş buyrun;
Seste yankı olmasın diye telefona kulak içi, üzerine de ps'in kulak üstü kulaklığını takıyordum. Böyle yapınca da oyun sesleri leş bir hal alıyordu. Sıkıntıydı gerçekten.Cidden Microsoft’a hakaret eder gibi bir anlaşma olmuş.
Kahvehanede batak oynayan dayı bile anladı Microsoft anlayamadı.
Sony, Discord’a yatırım yaparak hisse aldı ve anlaşmaya göre 2022’nin başında Discord, Ps Network’e eklenecek.
Cidden Dc yüzünden kulaklığı tele takıyordum arkadaşlarla konuşmak için. Oyunun sesi Tv’den geliyordu.
Dc, Ps kullanıcıları için büyük bir nimet olacak.
Olur neden olmasın.. ama bi süre sonra bi Guild'e katılman şart gibi bişeyTek başıma oynasam zevk alır myım bu oyundan?
Şuan yok, çıkarsa denerimAlbion gibisi var mı be
2016 yapımı Ratchet and clank yepyeni bir oyun değil mevcut ilk oyunun remake'i aslında, bunu belirtelim bilmeyen varsa. Yani son oyun aslında ilk oyun.Az önce Ratchet and Clank PS4 versiyonunu bitirdim oyunun hikayesinden tut müziklerine kadar müziklerinde tut karakter dizaynına kadar her şey mükemmeldi bitirmem yaklaşık 1 hafta sürdü öyle yavaş yavaş acele etmeden bitirdim oynadığımı deydi PS4'ü olan herkese tavsiye ederim ayrıca Ratchet and Clank serisinin diğer oyunları da güzedir onları da oynamanızı tavsiye ederim ayrıca oyunun dublajını çok iyi yapmışlar kısaca oynayın oynattırın