Google a yazınca net birşey cıkmadı ama değil sanırımHocam platform oyunu muydu
Google a yazınca net birşey cıkmadı ama değil sanırımHocam platform oyunu muydu
Yok valla bilemedim.Google a yazınca net birşey cıkmadı ama değil sanırım
Seve seve Arthur’cum.Video Pass diye bir şey geliyormuş Ps'ye. Gamepass tarzı bir şeyin habercisi midir bu @Historia cım aydınlat bizi.
Muhtemelen tüm medya içeriklerinin birleşeceği paket bir sistem olacaktır. İçerisinde oyun da olacağı yorumu yapılabilir ama burada fiyat konusu soru işareti.Video Pass diye bir şey geliyormuş Ps'ye. Gamepass tarzı bir şeyin habercisi midir bu @Historia cım aydınlat bizi.
Tutmaz.30 Nisanda çıkacak olan Sony’nin yeni AAA oyunu olan Returnal’dan yeni fragman yayınlandı.
Returnal, Sony’nin Spiderman Miles Morales ve Demon’s Souls’dan sonra Ps5 için çıkardığı 3. First Party AAA oyunu olacak.
Ps Now'u geliştirip diğer ülkere de getirebilir belki. Sony Gamepass'ten rahatsız oluyor alternatif bir şeyler deniyor. Tam anlamıyla Gamepass gibi bir sistemin geleceğini düşünmüyorum ama Ps Plus'ı bu şekilde çeşitlendirip daha kaliteli oyunlarla destekleyebilir. Her ne yapacaksa exclusive oyunların kalitesi düşmeden yapmasını isterim.Muhtemelen tüm medya içeriklerinin birleşeceği paket bir sistem olacaktır. İçerisinde oyun da olacağı yorumu yapılabilir ama burada fiyat konusu soru işareti.
Plus sistemi tek başına aylık 5 euro iken video pass ile 10 euro olur diyebiliriz. İşin içine oyun da girdi mi işin rengi değişir ama. Sony'nin Microsoft gibi zararına da olsa uygun fiyattan vereyim diyeceği bir sistem olmaz bence. 10 euro bir anda aylık 30-40 eurolara çıkabilir.
Önünde sonunda game pass tarzı sistem gelecek ama çok sürdürebilir bir şey değil en azından Sony için. Zamanla göreceğiz artık.
İki seçenek var burda bence. Ya ucuz sistem ama düşük kaliteli oyunlar ya da pahalı ama kaliteli elle tutulur oyunlar.
@Historia sana soru. Game pass sistemi kaliteyi öldürüyor mü sence de?
Netflix filmlerinin kalitesiyle, gişe filmlerinin kalitesinin bir olmamasına benziyor bu. Günümüzde kalite gerçekten de ucuz birsey değil.Ps Now'u geliştirip diğer ülkere de getirebilir belki. Sony Gamepass'ten rahatsız oluyor alternatif bir şeyler deniyor. Tam anlamıyla Gamepass gibi bir sistemin geleceğini düşünmüyorum ama Ps Plus'ı bu şekilde çeşitlendirip daha kaliteli oyunlarla destekleyebilir. Her ne yapacaksa exclusive oyunların kalitesi düşmeden yapmasını isterim.
Bu arada soruya ben de cevap vereyim, kaliteyi net azaltır. Kimse 5-10 Euro'ya erişilebilecek bir sisteme Tlou, Gow gibi büyük bütçeli oyun yapmaz.
Game Pass sistemindeki kalite durumu biraz sıkıntılı. Mesela bir Sony’nin game pass sistemine girmesi çok zor. Çünkü onlara çok ters bir sistem. Ya oyun satın alacaksın ya da oyun yapacaksın. Microsoft oyun satın alırken Sony oyun yapıyor.@Historia sana soru. Game pass sistemi kaliteyi öldürüyor mü sence de?