Hearts of stone dlcsi >viçır3
Blood and wine > heartsHearts of stone dlcsi >viçır3
Bekleme al al Ben ikinciyi bile aldim.Canımı çektiriyorsunuz yapmayın. Sabırla indirim bekliyorum.
Fiyatı pahalı da değil ama inat ettim işte, istek listesinden bir tane oyun indirime girsin diye bekliyorum.Bekleme al al Ben ikinciyi bile aldim.
Aynen pahali degil. Valla ben pek oyun oynamadigim icin pahali dedim ama baktim oynadikca oynuyorum alayim dedim. Indirimler ne zaman belli bir tarih var mi?Fiyatı pahalı da değil ama inat ettim işte, istek listesinden bir tane oyun indirime girsin diye bekliyorum.
Hafta sonu, hafta içi rastgele oyunlar indirime giriyor. Devasa indirimlerse mevsimlik oluyor. Son bahar indirimi de yakındır herhalde.Aynen pahali degil. Valla ben pek oyun oynamadigim icin pahali dedim ama baktim oynadikca oynuyorum alayim dedim. Indirimler ne zaman belli bir tarih var mi?
Anladim, o zaman ben de o tarihleri bekleyeyim alacagim oyun olursa alirim.Hafta sonu, hafta içi rastgele oyunlar indirime giriyor. Devasa indirimlerse mevsimlik oluyor. Son bahar indirimi de yakındır herhalde.
At istek listesine ilgini çeken oyunları bildirim geliyor zaten mailine.Anladim, o zaman ben de o tarihleri bekleyeyim alacagim oyun olursa alirim.