Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Oyun Dünyamız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Benim de 17 saat olmus. Normalde bir oyunu bu kadar uzun sure oynamisligim yok. :D Ikincisini alacagim ama 20$ verip sklmak cok kotu olur diye dusunuyorum. :D :D Sen beni gor nasil agir agir oynuyorum. :D
Senin bildigin bu tur baska neler var ?
Türkiye’de değilsin galiba. İkinci oyun 32 liradan satılıyor Türkiye Steam’i üzerinde :D Gerçi ben de Switch için satın aldığımdan 20 dolar falan ödedim yaklaşık olarak. Bu oyunu sevdiysen ikinci oyunda da sıkılmazsın büyük ihtimalle. Daha profesyonel bi iş olmuş.

Temtem’i övdü birkaç arkadaş ama bakma fırsatım olmadı daha. Switch’e çıkarsa onu da kaparım anında. İlla canavar yakalayıp dövüştürmek şart değil diyorsan eski Final Fantasy oyunları hoşuna gidebilir.

4 ay önce Amerikadan aldığım nintendo bu sabah elime geçti. Tek sıkıntısı Amerikan adaptör gerekiyor.
Yalnız bu konsol cidden bu fiyatı hakkediyor. Hani normalde içindekileri ps ve xbox ek aparat diye satar ama nintendo öyle yapmamış.
Kutunun içinden o kadar fazla eklenti çıktı ki büyülendim konsola adeta. Henüz kurup oynamadım ama eminim ki zevklidir. Playstation4 aldığımda bu kadar heyecanlı olmamıştım şahsen
Hayırlı olsun. Hangi oyunu aldın yanında?

Silinmiş Üye

Türkiye’de değilsin galiba. İkinci oyun 32 liradan satılıyor Türkiye Steam’i üzerinde :D Gerçi ben de Switch için satın aldığımdan 20 dolar falan ödedim yaklaşık olarak. Bu oyunu sevdiysen ikinci oyunda da sıkılmazsın büyük ihtimalle. Daha profesyonel bi iş olmuş.

Temtem’i övdü birkaç arkadaş ama bakma fırsatım olmadı daha. Switch’e çıkarsa onu da kaparım anında. İlla canavar yakalayıp dövüştürmek şart değil diyorsan eski Final Fantasy oyunları hoşuna gidebilir.
Yok degilim. :( Benimki oyundan sklmak degil de is yogunlugundan dolayi bazen herseyden sklirsin ya, onun ustune oyunu denediginde offf dersin. :D O tarz birsey yani. Oyun oynamaya severim ama hep ayni tarz seyler oynadigim icin yeni seyler gorunce denemek istiyorum. :D Switch alsam mi pek emin degilim. :/

Yok degilim. :( Benimki oyundan sklmak degil de is yogunlugundan dolayi bazen herseyden sklirsin ya, onun ustune oyunu denediginde offf dersin. :D O tarz birsey yani. Oyun oynamaya severim ama hep ayni tarz seyler oynadigim icin yeni seyler gorunce denemek istiyorum. :D Switch alsam mi pek emin degilim. :/
Haa anladım. Switch’de güzel oyunlar var ama pahalılar diğer platformlara kıyasla ve doğru düzgün indirim gelmiyor. Ama el konsolu olarak kullanmak çok keyifli. :D

Silinmiş Üye

Haa anladım. Switch’de güzel oyunlar var ama pahalılar diğer platformlara kıyasla ve doğru düzgün indirim gelmiyor. Ama el konsolu olarak kullanmak çok keyifli. :D
Suanlik oyun turlerini, oyunlari falan arastiriyorum ama ilk alacagim konsol sanirim ps5 olacak. Olur da oyunlara alisirsam switch aklimda var. Artik o zaman gelince senden oyun tavsiyesi alirim. :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 17)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık