Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Oyun Dünyamız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Soulsborne serisini oynadım. Yeri geldi ayağa kalktım elim ayağım titredi kan ter içinde kaldım kalbim yerinden çıkacak gibi oldu falan ama bir kere elimdeki kolu ciddi ciddi fırlatmayı düşünmedim. Bu evveliyatını sevdiğimin fifa 20'sinde 5 maç yaptım ve bu maçların tamamında kolu fırlatıp tvyi parçaladıktan sonra tvyi camdan aşağıya attığım sahne canlandı gözümde. Ben sinirli, vahşi bir insan değilim. Ama yemin ediyorum uzun zamandır bir oyunda böyle orrrrrtam çocukluğu görmemiştim. Fifa 20'in defans mekaniklerini ayarlayan ekibe kafam girsin diyerek konuyu kapatıyorum. Arkadaşlarla maç yapmak haricinde bulaşmayın gençler bu oyuna.

Şu Ghost of Tsushima on numara olmuş yav. Yarikava kuşatması sonunda gerçekleşen olay baya iyiydi. Böyle izliyorum oyunu

Prince of Persia'nın MS-DOS sürümünü hatırlayan var mı? Ben oynarken hem oynadıkça oynayasım gelirdi hem o atmosferden ve müzikten korkardım. :D
Dayımlar da eski bir bilgisayar vardı. Dayımın çalıştığı şirkette bozuk diye atılmış dayım da tamir etmişti. Her gittiğim de oynardım ama çok küçüktüm her ölümde ağlardım kuzenlerim benim yerime bölümü geçer bana verir bende devam ederdim. Güzel oyundu be şimdiye bakınca oyun dünyası 20 yılda çağ atlamış gerçekten.

Bu sefer umursamam diyordum ama clutch claw mekaniği beni kanser ediyor mhw’de. Onu hiç kullanmadan oynayayım diyorum hasar yetmiyor bu sefer. Keskinliği max olmuş kılıç sanki tahtayla demire vurmuşum gibi sarsılıyor yav böyle hayvan mı olur?

speedrunner değildim ama kendimi tatmin edecek bi süreye inene kadar, bana kusursuz görünene kadar bi avı tekrar tekrar yapardım. İceborne’da bu clutch claw saolsun yapamıyorum bunu.
hesap kitap yapmanın pek anlamı kalmamış çok kaotik artık oyun. Çok fazla rng var.

Şuan zevk için souls oyunu oynar gibi rastgele oynuyorum ve bu haliyle de güzel zaten. Onlarda farketsem de hesaplarla uğraşmazdım çok. Mesela bloodborne’a baksak vicar amelia gibi büyük boss’ların 3-4 kere sol bacağına vursan yaratık sarsılıyor. Ardından sağ bacağa geçip ordan da sarsıyorsun yaratık kendine gelemeden. Yani yaratığa huzur vermeden 10-12 kere vurabiliyorsun bazı hesapları yaparsan. İlk oynayışta elbette dikkat eden yoktur. Ama tekrar tekrar oynayanlar biliyor öyle şeyleri.

Beni mhw’ye bağlayan şey bunun gibi hesaplardı. Aynı yaratığı 100 kereden fazla kesebiliyorsun oyunda ve doğal olarak dikkat ediyorsun onlara. Ama artık bi “kusursuz av” yapmak çok zorlaşmış RNG’ler saolsun. Tabi 2-3 ayarsız silah hariç. Artık sadece casual şekilde oynamak içime oturuyor.

speedrunner’lara acıyorum valla. Zaten baktım da en iyilerin çoğu bu konuda söylenip bırakmış speedrun yapmayı. “Monster hunter math guys” adındaki en popüler build youtuber’ı ciddi ciddi terapilik olmuş açıklamış yav 3 ay önce :D yeni öğrendim o da bırakmış. Ana oyuna 5.000-10.000 saat gömen bağımlılar bile söylenip bırakmaya başladıysa sonraki oyuna koymazlar umarım böyle RNG’leri.

Üye silindi 5781

4 ay önce Amerikadan aldığım nintendo bu sabah elime geçti. Tek sıkıntısı Amerikan adaptör gerekiyor.
Yalnız bu konsol cidden bu fiyatı hakkediyor. Hani normalde içindekileri ps ve xbox ek aparat diye satar ama nintendo öyle yapmamış.
Kutunun içinden o kadar fazla eklenti çıktı ki büyülendim konsola adeta. Henüz kurup oynamadım ama eminim ki zevklidir. Playstation4 aldığımda bu kadar heyecanlı olmamıştım şahsen

Silinmiş Üye

Kaç saat oldu? 20. saati gördüm ben. Hala daha bitirmeme var. Baya tadına vara vara ilerliyorum :D
Benim de 17 saat olmus. Normalde bir oyunu bu kadar uzun sure oynamisligim yok. :D Ikincisini alacagim ama 20$ verip sklmak cok kotu olur diye dusunuyorum. :D :D Sen beni gor nasil agir agir oynuyorum. :D
Senin bildigin bu tur baska neler var ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 15)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık