Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Oyun Dünyamız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İlk oynayışı hikayeye ayıracaksın çünkü ana hikayenin o kadar büyük önemi ve acelesi varken sağda solda gezmek insanı rahatsız ediyor sonuçta az çok empati de yapıyorsundur oynarken. İkinci oynayış da ise komple bütün dünyayı keşfe çıkıyorsun ne var ne yoksa işte. En iyi stil budur tarihin en iyi oyunu için.
Ben oynarken bi ara ana görevleri salıp yan görev yapıyordum :d hatta onları da yapasım gelmemişti bir zaman sonra ve soru işaretlerini açayım demiştim. Biraz da bunu yaptıktan sonra tekrardan ana hikayeye dönüş yaptım ve ilerledikçe daha da zevk vermeye başladı.

Ama oyun sonunda Geralt ve Ciri'nin birlikte yaptığı kontrat vs. oynamak isterdim ya da sadece Ciri oynayabileceğimiz bir içerik :l Ciri ile oynayamamak içimde kaldı

Güzel sonla bitirmişsin. :d

Dlc'ler ana hikaye ile yarışır bu arada.

Ben çok takıntılıyım her yeri didik didik etmeden ilerleyemiyorum ana hikayede. Aman bir şeyi kaçırmayayım, aman şurayı da lootlayayım derken unutuyorum ana hikayeyi. :D Ki ben oynarken paragöz bir geralt olarak oynuyordum. O yüzden nerede iş var oraya koşuyordum. :d
Ben de oynarken acaba bi şey kaçırıyor muyum ki diye düşündüm hep :D 3 tane başarısız görev var. Onları da yapmak istemiyordum zaten. Pek umrumda olmadı yani

Ben oynarken bi ara ana görevleri salıp yan görev yapıyordum :d hatta onları da yapasım gelmemişti bir zaman sonra ve soru işaretlerini açayım demiştim. Biraz da bunu yaptıktan sonra tekrardan ana hikayeye dönüş yaptım ve ilerledikçe daha da zevk vermeye başladı.

Ama oyun sonunda Geralt ve Ciri'nin birlikte yaptığı kontrat vs. oynamak isterdim ya da sadece Ciri oynayabileceğimiz bir içerik :l Ciri ile oynayamamak içimde kaldı
Yeni nesil konsolların hatırına yenilenecek bir TW3 sürümü çıkacak. Onda küçük bir sürpriz yapabilirler Ciri ile alakalı. Çok hoş olur yaparlarsa.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 18)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık