Playstationdan önce plus mı alsam acaba şuan arada kaldım cidden controlün fiyatı ne kadar ps5 te?Ps Plus Şubat ayı bedava verilecek oyunlar
Control’u oynamamıştım daha harika oldu.
Playstationdan önce plus mı alsam acaba şuan arada kaldım cidden controlün fiyatı ne kadar ps5 te?Ps Plus Şubat ayı bedava verilecek oyunlar
Control’u oynamamıştım daha harika oldu.
BF daha çok rp olarak hizmet veriyor. Yani insanlar oyunu rol yaparak oynamayı seviyorlar. Adam öldürdükleri için değil sadece o rolü yapmak için bile oynayanlar var. İngilizcen varsa denemeni öneririm. Bana aşırı zevk veriyordu.Savaş atmosferi bunda da efsane. At yaprağı kıvamındaki renk paleti hariç tabi. Haritadaki yıkılan binalar her yere dağılmış molozlar oyuncuların kontrol ettiği uçak ve tankların yarattığı kaos vs çok iyi ama oyunun kendi oynanış dinamiklerinde bir sıkıntı var. Benim için var yani başkası sevebilir. İyi oynasam ve milletin içinden geçsem bile kötü oynadığım bir MW oyunu kadar zevk alamıyorum bu oyundan. Çünkü oyun seni aksiyona doyuramıyor yapısı gereği. Oyun dediğin her şeyden önce eğlenmek için oynanır işin eğlence kısmında Cod çok başka boyutta. Zaten bu yüzden köpek gibi satıyor ve adam akıllı indirime girmiyor cod oyunları :/
İndirim vardı bir ara da devam ediyorsa bir bak istersen 18 aylıkPlaystationdan önce plus mı alsam acaba şuan arada kaldım cidden controlün fiyatı ne kadar ps5 te?
Bakıcam dostum teşekkürler.İndirim vardı bir ara da devam ediyorsa bir bak istersen 18 aylık
Cod MW 2 efsaneydi.Bf1 ve Bf5 şu an oyunu hatmetmişlerin elinde.
Yani oynasan bile lobiler dengesiz olduğundan zevk alman zor olur.
Mesela Bf1’i çıktığı zaman oynamıştım orada aldığım tadı başka hiçbir online shooter oyununda alabilmiş değilim hala.
Osmanlı olarak ingilizlere taaruz yapıyorduk yanlardan bombalar falan patlıyor üstten uçaklar çakılıyor falan yani atmosfer açısından Bf1’den iyisini henüz görmedim.
Fakat Bf1’e şimdi girsem oyunun hafızları tek hamlede kafamı uçurur zevk falan da alamam yüksek ihtimalle.
Cod MW’yi gece boyunca arkadaşlarla deli gibi oynardık. Oyunun yapısı basit. Koş,vur, öl. Lobiler kda’ya göre ayarlanıyor ve Silah levellemek falan da zevkliydi baya, mesela bu tür şeyler Battlefield’da olmadığı için eksik hissettiriyordu. Cod zevkli ama her sene aynı oyuna 500-600 lira da verilmez. Battlefield en azından insanı 2-3 sene götürüyor.
Control Ultimate sürüm 284TLPlaystationdan önce plus mı alsam acaba şuan arada kaldım cidden controlün fiyatı ne kadar ps5 te?
Siteyi denemedim ama şuradan indirebiliyorsun sanırım.The Elder Scrolls serisine başlayacağım, ama oyunları konusunda kafam karıştı. Şimdi ben hikayeci adamım, o yüzden bir serinin oyunu ne kadar eski olursa olsun baştan başlamak isterim, fakat The Elder Scrolls serisinin sadece üçüncü oyunu olan Morrowind, dördüncü oyunu olan Oblivion ve beşinci oyunu olan Skyrim'i buldum. Bu serinin ilk iki oyununa dair nette bile bilgi yok neredeyse, nereden buluruz ilk iki oyunu?
İlk oyunun adı Redguard, ikinci oyunun adı da Daggerfall'muş, ancak bulup da oynamak imkansız gibi bir şeymiş.