Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Oyun Dünyamız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
"Genç, dinamik, takım çalışmasına yatkın ama çalışmaya yatkın değil."

Samimi ve gerçekçi bir cv yolladım. Daha da almazlarsa keyifleri bilir.
Genellikle böyle ahım şahımlı cv’ler değilde dediğin gibi gerçekleri bam bam söyleyen ve samimi cv’ler daha değerli oluyor. Umarım alırlar, bol şanslar.

Dark souls efsanesine yeniden ilk oyundan başladım.O kadar özlemişim ki köprüdeki ejderin arkamdan ateş üfürüp beni öldürmesini bile bile izin verdim.Orgazm oldum resmen ölünce.

8 liraya Ea Play'e abone olabildim sonunda, bir sorun vardı ama düzelmiş demek ki. NFS Heat güzeldir umarım, yoksa dayak yemeye devam Bloodborne'da.

8 liraya Ea Play'e abone olabildim sonunda, bir sorun vardı ama düzelmiş demek ki. NFS Heat güzeldir umarım, yoksa dayak yemeye devam Bloodborne'da.
Eğer son çıkan Nfs’leri oynadıysan Nfs Heat sana çok güzel gelecektir çünkü son çıkanlar kötüydü.

Nfs Heat’i ben baya eğlenerek oynadım.
Şarkıları falan çok iyi.

Bu arada Heat’ten sonra Star Wars: Jedi Fallan Order oynamanı öneririm.
EA’in çıkardığı en iyi oyunlardan biridir.

Eğer son çıkan Nfs’leri oynadıysan Nfs Heat sana çok güzel gelecektir çünkü son çıkanlar kötüydü.

Nfs Heat’i ben baya eğlenerek oynadım.
Şarkıları falan çok iyi.

Bu arada Heat’ten sonra Star Wars: Jedi Fallan Order oynamanı öneririm.
EA’in çıkardığı en iyi oyunlardan biridir.
Yarış oyunu oynamayalı baya oldu, en son Most Wanted 2 oynamış olabilirim. Umarım dediğin gibi güzeldir.

Fallen Order''ı indirip bir denerim abonelik bitmeden, seversem üyeliği uzatırım, sadece Nfs için abonelik almıştım. Star Wars filmlerini sevsemde oyunlarına karşı niyeyse bir ilgim yok. Dövüş sistemi Sekiro'ya benziyormuş heralde, o zaman güzel olabilir oyun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 6)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık