Rica ederim. Hikaye konusunda ise aynı evrende geçmeleri dışında pek bir bağlantıları yok diye biliyorum.Çok sağol.
Rica ederim. Hikaye konusunda ise aynı evrende geçmeleri dışında pek bir bağlantıları yok diye biliyorum.Çok sağol.
Sana Ps5 lazım.Bilgisayar oyuncularını daha iyi anlamaya başladım. Bu yıl ps4’te doom eternal ve nioh 2’yi 60 fps’de o kadar çok oynadım ki 30 fps’ye katlanamıyorum artık. 120 nasıl kim bilir.
Öz önce gow yükledim. (arkadaşım oynuyor). İzlerken yoruldum. Gözümün tekrar alışması lazım.
Bu öyle rezil bir şey ki yaşamayan algılayamaz bile. Nioh oynatıktan sonra bir iki ay BB ve Witcher'ın yüzüne dahi bakamadım. Gözlerim Allah'ın varsa kapat şunları dedi resmen. Fps olayı çok önemli zaten bu yüzden yüksek çözünürlükte oyun oynamayı hedefleyen insanlar kesinlikle fhd 144 hzden uzak durmalı. Daha yüksek çözünürlüklerde bu performansı verebilecek teknoloji pek yok. Gözünüzü buna alıştırmayın.Bilgisayar oyuncularını daha iyi anlamaya başladım. Bu yıl ps4’te doom eternal ve nioh 2’yi 60 fps’de o kadar çok oynadım ki 30 fps’ye katlanamıyorum artık. 120 nasıl kim bilir.
Öz önce gow yükledim. (arkadaşım oynuyor). İzlerken yoruldum. Gözümün tekrar alışması lazım.
cs lol tarzı oyunlarda 144 çok iyi oluyorda gerisi 60 tan yukarı olsa da aynı. Olay 30 ve 60 arasında ki fark.Bilgisayar oyuncularını daha iyi anlamaya başladım. Bu yıl ps4’te doom eternal ve nioh 2’yi 60 fps’de o kadar çok oynadım ki 30 fps’ye katlanamıyorum artık. 120 nasıl kim bilir.
Ps5 alınca Hepsinden önce gow’u 60 fps’de oynamam lazım. Sanat eseri gibi oyun baya gözümden düştü kör etti resmen beni.Sana Ps5 lazım.
Sonra Nioh’u 120fps de bir daha oynaman lazım.