Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Oyun Dünyamız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Witcher 3 de bu Radovid'i öldürme görevi nasıl karşımıza çıkıyor? 10 level önce bi bahsi geçti ama ondan sonra bulamadım görevi. Nerede ne zaman toplamamız gerekiyor?

Kaer Morhen'den önce yapılabilir bir görevdi sanırım o. Artık yapamayabilirsin onu. Yanlış hatırlıyor da olabilirim.
Yan görevden hatta görevden bile değil dolaşırken öylece karşına çıkıyormuş sanırım. Şundan dolayı dedim;
Bazıları bu görevle karşılaşıyormuş bazıları karşılaşmıyormuş. Neyse 2.sefer oynamaya diyelim o zaman.

Yan görevden hatta görevden bile değil dolaşırken öylece karşına çıkıyormuş sanırım. Şundan dolayı dedim;
Bazıları bu görevle karşılaşıyormuş bazıları karşılaşmıyormuş. Neyse 2.sefer oynamaya diyelim o zaman.
Philippa'yı Djkstra'nın elinden kurtardıktan sonra bu görev çıkıyordu diye hatırlıyorum ben. Ciri'yi adadan aldıktan sonra da yapılmamış yan görevlerin çoğu bir daha yapılamıyor diye aklımda kalmış.

Philippa'yı Djkstra'nın elinden kurtardıktan sonra bu görev çıkıyordu diye hatırlıyorum ben. Ciri'yi adadan aldıktan sonra da yapılmamış yan görevlerin çoğu bir daha yapılamıyor diye aklımda kalmış.
Çoğu görevi yaptım ama ilk dediğin karşıma çıkmadı sanırım.
Aynen yan görevleri yapmadiysan daha donemiyorsun. Seviyemin yettiği bütün görevleri yaptım ben. Teşekkür ederim :sapkali:

@Calgara Ben oynayalı bir süre oldu wiki'ye baktım.

Reason of State is a secondary quest in The Witcher 3: Wild Hunt.

This quest is available during Act III and can only be obtained by the following factors:

@Calgara Ben oynayalı bir süre oldu wiki'ye baktım.

Reason of State is a secondary quest in The Witcher 3: Wild Hunt.

This quest is available during Act III and can only be obtained by the following factors:

İlk paragrafı aynen öyle yaptım da 2.de de sanırım öyle gelişti. Hatta odada dijktra, redanya isyan ordusunun başındaki adam, triss ve ben suikast hakkında konuşmuştuk. Ancak ondan sonra karşıma çıkmadı.

İlk paragrafı aynen öyle yaptım da 2.de de sanırım öyle gelişti. Hatta odada dijktra, redanya isyan ordusunun başındaki adam, triss ve ben suikast hakkında konuşmuştuk. Ancak ondan sonra karşıma çıkmadı.
Şu konuya bir göz gezdir derim, genelde Dijkstra'yı itenler sorunla karşılaşıyor. Benden bu kadar. .d

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 12)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık