Yanlış hatırlamıyorsam ana görevde biraz daha ilerleyip Philippa ile görüşmen gerekiyordu.Witcher 3 de bu Radovid'i öldürme görevi nasıl karşımıza çıkıyor? 10 level önce bi bahsi geçti ama ondan sonra bulamadım görevi. Nerede ne zaman toplamamız gerekiyor?
Kael moren deki ilk savaşı yaptım. Ondan daha sonra dimi bu dediğin?Yanlış hatırlamıyorsam ana görevde biraz daha ilerleyip Philippa ile görüşmen gerekiyordu.
Kaer Morhen'den önce yapılabilir bir görevdi sanırım o. Artık yapamayabilirsin onu. Yanlış hatırlıyor da olabilirim.Kael moren deki ilk savaşı yaptım. Ondan daha sonra dimi bu dediğin?
12 levelde Philippa görevi vardı ama bir daha çıkacak sanırım karşıma.
Yan görevden hatta görevden bile değil dolaşırken öylece karşına çıkıyormuş sanırım. Şundan dolayı dedim;Kaer Morhen'den önce yapılabilir bir görevdi sanırım o. Artık yapamayabilirsin onu. Yanlış hatırlıyor da olabilirim.
Philippa'yı Djkstra'nın elinden kurtardıktan sonra bu görev çıkıyordu diye hatırlıyorum ben. Ciri'yi adadan aldıktan sonra da yapılmamış yan görevlerin çoğu bir daha yapılamıyor diye aklımda kalmış.Yan görevden hatta görevden bile değil dolaşırken öylece karşına çıkıyormuş sanırım. Şundan dolayı dedim;
Bazıları bu görevle karşılaşıyormuş bazıları karşılaşmıyormuş. Neyse 2.sefer oynamaya diyelim o zaman.
Çoğu görevi yaptım ama ilk dediğin karşıma çıkmadı sanırım.Philippa'yı Djkstra'nın elinden kurtardıktan sonra bu görev çıkıyordu diye hatırlıyorum ben. Ciri'yi adadan aldıktan sonra da yapılmamış yan görevlerin çoğu bir daha yapılamıyor diye aklımda kalmış.
İlk paragrafı aynen öyle yaptım da 2.de de sanırım öyle gelişti. Hatta odada dijktra, redanya isyan ordusunun başındaki adam, triss ve ben suikast hakkında konuşmuştuk. Ancak ondan sonra karşıma çıkmadı.@Calgara Ben oynayalı bir süre oldu wiki'ye baktım.
Reason of State is a secondary quest in The Witcher 3: Wild Hunt.
This quest is available during Act III and can only be obtained by the following factors:
- completing the Assassins' quests from Act I: A Deadly Plot, An Eye for an Eye, and Redania's Most Wanted. (This also means doing Triss' quests, A Matter of Life and Death and Now or Never).
- choosing to bribe Dijkstra with information about the Nilfgaardian Emperor Emhyr, rather than sway him by force, during the main quest, Blindingly Obvious.
Şu konuya bir göz gezdir derim, genelde Dijkstra'yı itenler sorunla karşılaşıyor. Benden bu kadar. .dİlk paragrafı aynen öyle yaptım da 2.de de sanırım öyle gelişti. Hatta odada dijktra, redanya isyan ordusunun başındaki adam, triss ve ben suikast hakkında konuşmuştuk. Ancak ondan sonra karşıma çıkmadı.