Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Oyun Dünyamız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Divinity 2’de bir tane hırsız şarttı. İstediğin tüm skill book’larını+biraz para alıyorsun tüm dükkanlardan :D
Ben şu an ilk oyunda ilerliyorum türkçe yama olmadığı için 2ye giremedim. Fakat ilk oyunda şöyle bir şey keşfettim.karakterleri bir birinden ayırıp 1ini npc ike diyalog başlatıp diğer karakter ile gizlilik moduna girip ortamdaki eşyaları çalabiliyorsun fatketmiyorlar,tabi dışarda zor fakat kapalı mekanlarda insan sayısına göre kolay altın tabak çanak resim portre çalarak servet yaptım :flaugh:

Ben şu an ilk oyunda ilerliyorum türkçe yama olmadığı için 2ye giremedim. Fakat ilk oyunda şöyle bir şey keşfettim.karakterleri bir birinden ayırıp 1ini npc ike diyalog başlatıp diğer karakter ile gizlilik moduna girip ortamdaki eşyaları çalabiliyorsun fatketmiyorlar,tabi dışarda zor fakat kapalı mekanlarda insan sayısına göre kolay altın tabak çanak resim portre çalarak servet yaptım :flaugh:
Dükkan sahibini diyaloğa sokup başkasıyla arkadan cebini boşaltıyordum be de:D 4 kişilik gruplaysam etraftaki npc’leri de diyaloğa kitliyordum şahitlik yapmasınlar diye.
soygun bitince de hırsızla fast travel yapıyordum. Sadece suçsuz karakterlerimi kontrol ediyorlardı ve bişey olmuyordu.

Sonradan büyücülerde bi sis büyüsü açılıyor. Assassin+su kombinasyonuyla yapılıyordu galiba skill book. Veya smoke bomb alınabiliyor. Onun sayesinde köyün ortasındaki adam bile soyulabiliyordu çevredekiler görmeden.

Divinity 2’de bir tane hırsız şarttı. İstediğin tüm skill book’larını+biraz para alıyorsun tüm dükkanlardan :D
Silahın çalıntı mı, bunu aklamak mı istiyorsun? Çaldığımız silahı başka bir npcye satıp geri alıyoruz. Artık silahımız ananın ak sütü gibi helaldir.

Bunun dışında bir karaktere pazarlık skilli verip npcyede çer çöpü hediye edince uzun vadede baya kar ediyorsun. Tabi bu npcyi uzun süre kullanacağını öngörmen gerek. Mesela 2. be 4. Haritadakiler çok iyidir bu konuda.

Üye silindi 5781

Bu Rust denilen rezilliği aldım.İlk insanlar gibi dolasirken hiçbir şey yapmadığım halde kafama taşlar mızraklar atıldı.10 defa respawnladım kendimi her seferinde istisnasız bu gerçekleşti.He bi tane türk vardı bana avrupanın güzelliklerini gösterdi , dedi bak bu tırnak silahı , bu tabanca.Ben kafayi yedim sıksana sıksana diyorum habire.Geldi o da vurdu sırtımdan şerefsiz.
Sanırım insanlar içimdeki Miras Kalan İradeyi gördü.
Oyun olmuş 6 saat iade de edemiyorum.40 TL ile 6 lahmacun gömseydim daha yararlı olurdu.Çöpe atsam da olurdu

Bu Rust denilen rezilliği aldım.İlk insanlar gibi dolasirken hiçbir şey yapmadığım halde kafama taşlar mızraklar atıldı.10 defa respawnladım kendimi her seferinde istisnasız bu gerçekleşti.He bi tane türk vardı bana avrupanın güzelliklerini gösterdi , dedi bak bu tırnak silahı , bu tabanca.Ben kafayi yedim sıksana sıksana diyorum habire.Geldi o da vurdu sırtımdan şerefsiz.
Sanırım insanlar içimdeki Miras Kalan İradeyi gördü.
Oyun olmuş 6 saat iade de edemiyorum.40 TL ile 6 lahmacun gömseydim daha yararlı olurdu.Çöpe atsam da olurdu
40 TL'ye nasıl 6 lahmacun gömüyon reyiz? Neresi orası bizde yiyelim. :D

Üye silindi 5781

Geçen ucuz olsun diye gittiğim, esnaf lokantası tarzı lüks gözükmeyen bir mekanda 3 lahmacun 1 ayrana 38 TL para ödedim.
Yemeksepeti de aynı şekilde bulunduğum bölgede 10 TL altı lahmacun yok. Nerede yaşıyorsun bilmiyorum ama kedi eti değilse çok iyi fiyatmış. :D
Bundan tam 2-3 yıl önce bi abi bana kaliteli lahmacun 6-7 tlden başlar demişti.Şimdi kalitelisi vardır bi 11 12 tl.Benim yediğim yerde porsiyon biraz küçük gibiydi de emin olamadim simdi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık