Oyunun kalitesini biliyorum ama gözüm korkuyor biraz da. Sanırım onu deneyeceğim.Divinty oynamadıysan oynamanı tavsiye ederim. H.P Lovecraft,Harry Potter ve J.R.R. Tolkien birleşimi bir dünyası var. 2. serisi de ondan daha güzel.
Anlayamadığın bir şeyler olursa sana yardım ederim.Oyunun kalitesini biliyorum ama gözüm korkuyor biraz da. Sanırım onu deneyeceğim.
Bu adamın videoları baya zevkli oluyor. Yemek yerken izlemelikMükemmel bir kafa ya.
Nasıl bir emektir bu ya.Bu adamın videoları baya zevkli oluyor. Yemek yerken izlemelik
1’i bilmem ama divinity 2 çok güzeldi. Sıra tabanlıdan nefret eden bi insanım ben bile sevdiysem çoğu kişi hayran kalır ona.Oyunun kalitesini biliyorum ama gözüm korkuyor biraz da. Sanırım onu deneyeceğim.
Boş adam boş... şaka bir yana çalışkan adam. Her konsepte baya vakit ayırıyor. Zoo videosu var mesela ben hayatta uğraşmazdım o kadarNasıl bir emektir bu ya.
Gördüm onu da. Raft'ta bir kapı var, 4 haneli kodu var. Tek tek girip buldu şifreyi. salkşfiasfsaBoş adam boş... şaka bir yana çalışkan adam. Her konsepte baya vakit ayırıyor. Zoo videosu var mesela ben hayatta uğraşmazdım o kadar
Tamamdır teşekkürler.1’i bilmem ama divinity 2 çok güzeldi. Sıra tabanlıdan nefret eden bi insanım ben bile sevdiysem çoğu kişi hayran kalır ona.
edit: eğer ki build videosu izlemek istersen fextralife değil sin tee adlı youtube kanalına bakmanı öneririm. Takım bazlı oyunlar olsa da solo bile oynayabildiğin build’ler yapıyor. Oyunun tüm mekaniklerini, matematiğini yalayıp yutmuş.
Divinity 2’de öyleydi. Pillars of eternity videoları da yapmış.