Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Oyun Dünyamız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Historia ile Late Night News: 30.10.2020

1) Elder Scrolls 6 ve Exclusive’lik

Bethesda’nın başkanı Elder Scrolls 6’nın Xbox exclusive olmasının hayal etmesi güç bir şey olduğunu açıkladı.
En iyisi önceden de yapıldığı gibi zaman aralıklı exclusive yollara başvurulabileceğini söyledi.

2) Ps5 Satışları

Sony, Ps5’in ilk saatlerde Ps4’ün 12 haftada ulaştığı satış sayısını geçtiğini açıkladı.
Yüksek rağbetten dolayı çıkış tarihinde çoğu kişiye Ps5 yetiştirilemeyeceği de açıklandı.

3) Far Cry 6 Ertelendi

2021’in şubat ayında çıkması beklenen Far Cry 6’nın 2021 mart ayının sonrasına ertelendiği açıklandı.
Net bir çıkış tarihi belirtilmedi ama ilk çeyrekte çıkması hedefleniyor.

4) Wow Shadowlands

Shadowlans bilinmedik bir tarihe ertelenmişti fakat şimdi çıkış tarihi 24 Kasım olarak açıklandı.

Oyunun kalitesini biliyorum ama gözüm korkuyor biraz da. Sanırım onu deneyeceğim.
1’i bilmem ama divinity 2 çok güzeldi. Sıra tabanlıdan nefret eden bi insanım ben bile sevdiysem çoğu kişi hayran kalır ona.

edit: eğer ki build videosu izlemek istersen fextralife değil sin tee adlı youtube kanalına bakmanı öneririm. Takım bazlı oyunlar olsa da solo bile oynayabildiğin build’ler yapıyor. Oyunun tüm mekaniklerini, matematiğini yalayıp yutmuş.
Divinity 2’de öyleydi. Pillars of eternity videoları da yapmış.

Son düzenleme:
1’i bilmem ama divinity 2 çok güzeldi. Sıra tabanlıdan nefret eden bi insanım ben bile sevdiysem çoğu kişi hayran kalır ona.

edit: eğer ki build videosu izlemek istersen fextralife değil sin tee adlı youtube kanalına bakmanı öneririm. Takım bazlı oyunlar olsa da solo bile oynayabildiğin build’ler yapıyor. Oyunun tüm mekaniklerini, matematiğini yalayıp yutmuş.
Divinity 2’de öyleydi. Pillars of eternity videoları da yapmış.
Tamamdır teşekkürler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 13)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık