Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Oyun Dünyamız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Shadow Of Colossus Remake güzel bir deneyimdi. Sakin sountrack’ler ile masal gibi bir oyun.
Niye daha önce oynamadım diye kızdım kendime şahsen.

Oyun en iyi Remake’lerden biri olarak geçiyormuş zaten.
Oyun seneye çıkacak olan Unreal Engine 5 ile yapılmış gibiydi.

İlk bakışma

Hesaplaşma

Bitiriş

Bu arada Remake ve orjinaliyle olan grafik farkını merak edenler için
Ps4 Pro

Ps2
Oha farka bak. asşflkiafs Bir de Remastered Crysis'e bak. asşflkilasfas

Oha farka bak. asşflkiafs Bir de Remastered Crysis'e bak. asşflkilasfas
Bu sene gösterilen Crysis Remastered ve Ubisoft’un Prince of Persia Remake’ini görünce irkildim zaten.
Kaç sene geçmesine rağmen eskisi daha iyiydi dedirtecek oyunlar yapmışlar sjxjds

Capcom, Sony ve Square Enix, remake konusunda ustalaşmış şirketler.
Bu oyunu Sony yaptı ve tek bir platforma oyun çıkardığı için istediği gibi grafik ve optimizasyon basabiliyor o yüzden oyun ayrı bir güzel görünüyor.

Ubisoft ve Crytek oyunlarını yapmadan önce bi baksaymış keşke Remake ve Remastered ne demek diye:/

Bu sene gösterilen Crysis Remastered ve Ubisoft’un Prince of Persia Remake’ini görünce irkildim zaten.
Kaç sene geçmesine rağmen eskisi daha iyiydi dedirtecek oyunlar yapmışlar sjxjds

Capcom, Sony ve Square Enix, remake konusunda ustalaşmış şirketler.
Bu oyunu Sony yaptı ve tek bir platforma oyun çıkardığı için istediği gibi grafik ve optimizasyon basabiliyor o yüzden oyun ayrı bir güzel görünüyor.

Ubisoft ve Crytek oyunlarını yapmadan önce bi baksaymış keşke Remake ve Remastered ne demek diye:/
Crysis harbiden çıktığı zaman mükemmel ötesi bir oyundu benim için. İlki özelinde söylüyorum. Remastered'a baktım da neyi mastered yani dmfmdmdmd kaydederken bile donma yapıyormuş galiba. mfmdmdmddmdm

İlk kez oynuyorum. Oyuna inanılmaz emek vermişler içini çok fazla doldurmuşlar gördüğüm kadarıyla. Combatının eli yüzü biraz daha düzgün olsa tadından yenmezmiş mesela oyun.
60 a kadar dungeon ve pvp ile kasmak baya keyifli oluyor. Hele ki pvp kısmı. Çünkü 60 sonrasında herkes itemleri dizdiğinden ve bir şampiyon seviyesi sınırı olmadığından pvp de yok ediyorlar. O yüzden o levellerde bol bol takılmanı tavsiye ederim.
Edit: Level sınırı 60 tı sanırım öyle hatırlıyorum.

60 a kadar dungeon ve pvp ile kasmak baya keyifli oluyor. Hele ki pvp kısmı. Çünkü 60 sonrasında herkes itemleri dizdiğinden ve bir şampiyon seviyesi sınırı olmadığından pvp de yok ediyorlar. O yüzden o levellerde bol bol takılmanı tavsiye ederim.
Edit: Level sınırı 60 tı sanırım öyle hatırlıyorum.
50 level sınır ardından 160 cpye kadar karakterin gelişmeye devam ediyormuş. O noktadan sonrası ise hardcore artık ölümüne item en iyi buff skill kombinasyonları meta köpeği olmak vs işte. Öyle anladım ama o kadar hardcore takılmam ben maksat mmorpg açlığımızı gidersin onu da yapıyor çok şükür

Shadow Of Colossus Remake güzel bir deneyimdi. Sakin sountrack’ler ile masal gibi bir oyun.
Niye daha önce oynamadım diye kızdım kendime şahsen.

Oyun en iyi Remake’lerden biri olarak geçiyormuş zaten.
Oyun seneye çıkacak olan Unreal Engine 5 ile yapılmış gibiydi.

İlk bakışma

Hesaplaşma

Bitiriş

Bu arada Remake ve orjinaliyle olan grafik farkını merak edenler için
Ps4 Pro

Ps2
Geçen şans vereyim dedim. At olan bölüm kanser etti beni. Bi tirmanamadim. Orada bıraktım :(

Geçen şans vereyim dedim. At olan bölüm kanser etti beni. Bi tirmanamadim. Orada bıraktım :(
Zamanında oynanması gereken bir oyun dostum zaten bu. Atmosferi müzikleri vs feci bağlardı ps2 başında büyülenirdin herhalde. Yoksa gelmiş geçmiş en rezil rüsva oynanış ve kontrollere sahip aşırı düz ve içeriksiz bir oyun bu. Oynamak bir noktada zaman kaybı youtube'den hikayenin başına bakacaksın iki tane boss fight izleyeceksin bir de sonuna bakacaksın kaybedeceğin hiçbir şey olmaz. Genellikle herkes övdüğü için övülen övmezsem popüler kültür beni sindirir diye korkulan eserlerden biri işte.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 15)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık