Ciddi. Herkes bir PlayStation’ı olsun ister, Xbox'ı olsun ister. Herkesin de alabileceği şeyler değil elbette, Türkiye fiyatlarında. Babacığına söyle de bir çare bulsun yaw... Bilal oğlan...Şaka mı bu ?
O kadar oyun oynadım ama Death Stranding oynadığım en değişik oyunlardan biriydi.
Adamın ağzından çıkan ilk ve tek doğru söz.Herkes bir PlayStation’ı olsun ister.
Ana görevi yapmadım aldım duruyor. Morrowind haritasında başladığım için oranın ana görevi denilebilecek görevi ve o haritayı bitirip bağlı olduğum haritaya geçtim. Her yerden görev yağıyor ve görevlerin yüzde doksanı amelelik. Arada bir ilgi çekecek şeyler oluyor ama çoğu harbi bayıyor. Görevleri temizleyerek gitmek istediğimden perişan olmuş durumdayım durmadan ok yağıyor dostum bir oraya bir buraya koşturuyorum. Daha az görev daha çok grinding ile devam ederim yakında ama oyunun kendisi çok fazla görev yapma üzerine kurulu olmuş :/Dlc'leri denemedim ama ana görevler çok keyifsiz değil mi?
Dolu görevler olsa sıkıntı yok da dediğin gibi amele görevleri. İlk kez mi oynuyorsun?Ana görevi yapmadım aldım duruyor. Morrowind haritasında başladığım için oranın ana görevi denilebilecek görevi ve o haritayı bitirip bağlı olduğum haritaya geçtim. Her yerden görev yağıyor ve görevlerin yüzde doksanı amelelik. Arada bir ilgi çekecek şeyler oluyor ama çoğu harbi bayıyor. Görevleri temizleyerek gitmek istediğimden perişan olmuş durumdayım durmadan ok yağıyor dostum bir oraya bir buraya koşturuyorum. Daha az görev daha çok grinding ile devam ederim yakında ama oyunun kendisi çok fazla görev yapma üzerine kurulu olmuş :/