İyi bari gözlemim doğruymuş o zaman
Death Stranding’i keşke uzaktan yakından benzemeyen bir oyunla karşılaştırmasaydın be reis.
Death Stranding, oynayayım da keyif alayım diyebileceğin bir oyun değil.
TLOU 2 belki dediğin gibi olabilir ama Death Stranding konusunda kesinlikle katılmıyorum.
Oyunu yalayıp yutmuş adamların yorumlarını da okumadım çünkü ben kendim yalayıp yuttum oyunu.
Gamestar, İgn, gamspot gibi oyun haber kanalların Rewiew’lerine baktım sadece ve milletin genel tepkisine baktım ki olumluydu.
Şaşırtıcı olan oyunda beni ne etkilediyse onun ödülünü de aldı. İlk dakikalarda bi Soundtrack’ler çaldı direkt vay baya sağlam dedim bi baktım en iyi Soundtrack ödülünü aldılar.
Mads Mikkelsen performansıyla adeta döşü kıllı adamların gözünü yaşarttı gitti Death Stranding ile en iyi cast performansı ödülünü aldı.
Kojima risk alıp şimdiye kadar çıkmış en değişik oyunlardan birine imza attı ki şimdi diğer projesi heyecanla bekleniyor.
Hiçbir oyun yapımcısının risk almadığı şu günlerde Death Stranding bir cevherdir.
Uluslar arası alanda da oyun dünyası için yeni bir adım olarak görülüyor.
E haliyle Kojima Productions Death Stranding ile en iyi oyun stüdyosu ve oyun yönetimi ödülünü boşuna almadı.