Üye silindi 5781
Şu an bizim Among us tayfasının discorduna girsen bunu sormazdınForumda oynayan var mıdır o kadar acaba?
en az 7-8 kişi oynuyor günlük.
Yani evet , baya var oynayan
Şu an bizim Among us tayfasının discorduna girsen bunu sormazdınForumda oynayan var mıdır o kadar acaba?
O zaman yakın zamanda bi konu patlatırım.Şu an bizim Among us tayfasının discorduna girsen bunu sormazdın
en az 7-8 kişi oynuyor günlük.
Yani evet , baya var oynayan
Bence oyna. Çok iyi oynanışa ve güzel evrene sahip. Oyunun hikayesi çok öne çıkarılmış değil; lakin kendini sevdiren karakterlere sahip.Devil May Cry bana çok itici geliyor. Hiç oynamam sanırım.
Ana karakteri itici geliyor. Böyle kendini beğenmiş tavırları olan karakterleri sevmem.Bence oyna. Çok iyi oynanışa ve güzel evrene sahip. Oyunun hikayesi çok öne çıkarılmış değil; lakin kendini sevdiren karakterlere sahip.
Duke Nukem?Ana karakteri itici geliyor. Böyle kendini beğenmiş tavırları olan karakterleri sevmem.
Duke Nukem komedi sayılır.Duke Nukem?
Kendini beğenmiş, kendini ön plana çıkaran bir tavrı yok Dante'nin. Karşıdaki ile maytap geçen bir tavrı var sadece. Dante ve Vergil'ın birbirleriyle sürekli kavga halinde olduğu, zaman zaman da birbirlerinin arkalarını kolladığı güzel hikayeye sahip kaliteli bir oyun serisi bence.Ana karakteri itici geliyor. Böyle kendini beğenmiş tavırları olan karakterleri sevmem.
Hiç oynamadım.Duke Nukem?
Nickin Dante olduğundan elbette oyunun iyi olduğunu söyleyeceksin, bilmiyorum, belki de iyi bir oyundur, ama ana karakteri bana hitap etmiyor. Bu yüzden oynayacağımı pek sanmıyorum.Kendini beğenmiş, kendini ön plana çıkaran bir tavrı yok Dante'nin. Karşıdaki ile maytap geçen bir tavrı var sadece. Dante ve Vergil'ın birbirleriyle sürekli kavga halinde olduğu, zaman zaman da birbirlerinin arkalarını kolladığı güzel hikayeye sahip kaliteli bir oyun serisi bence.