Oyunu sanki yaparken sıkılmışlar ve olduğu gibi yayinlamislar hissi var.Ben hiç sevemedim oynanışını.Kingdom Come: Deliverance aldım. Bu oyun için dayak yeme simülatörü diyorlar. Dayağa hazırım.
Oyunu sanki yaparken sıkılmışlar ve olduğu gibi yayinlamislar hissi var.Ben hiç sevemedim oynanışını.Kingdom Come: Deliverance aldım. Bu oyun için dayak yeme simülatörü diyorlar. Dayağa hazırım.
Oynanış sorun değil. The Witcher oynamış adamım. Hikayesi güzel ise, sorun değil.Oyunu sanki yaparken sıkılmışlar ve olduğu gibi yayinlamislar hissi var.Ben hiç sevemedim oynanışını.
Aşırı zor ve aşırı gerçekçi olması için kastırılan oynanışa sahip. 20 saat oynadım ve daha da devam edemedim.Hem açık dünyası işkence hem oynanış işkence.Oyunu sanki yaparken sıkılmışlar ve olduğu gibi yayinlamislar hissi var.Ben hiç sevemedim oynanışını.
Hikaye iyi;ama devamını getirebilmen senin iyi bir görev takibine göre bakıyor.Ana görev'e gücün yetmediği zaman,ana görev dışı, bazı etkinliklerle kendini geliştirtmeye zorluyor ve oynanışa etki eden çok fazla reel rpg mekanikleri var.Oyuncuyu bir yerden sonra oyundan soğutmaya başlıyor,bu benim için geçerli bir şey,senin isteğini karşılıyor ise dünyanın en iyi oyunu bile olabilir;ama hikaye akışkanlığını sağlamak sana kalmış.Baskın yaparken direkt dalma etrafta onların aleyhine kullanabileceğin etkileşimler var. En azından üstünlük kurdurtur.Oynanış sorun değil. The Witcher oynamış adamım. Hikayesi güzel ise, sorun değil.
Başlayıp da, bitirmediğim oyun yok gibi bir şey. Bunu da oynarım bitirene kadar. En önemli şey hikaye.Hikaye iyi;ama devamını getirebilmen senin iyi bir görev takibine göre bakıyor.Ana görev'e gücün yetmediği zaman,ana görev dışı, bazı etkinliklerle kendini geliştirtmeye zorluyor ve oynanışa etki eden çok fazla reel rpg mekanikleri var.Oyuncuyu bir yerden sonra oyundan soğutmaya başlıyor,bu benim için geçerli bir şey,senin isteğini karşılıyor ise dünyanın en iyi oyunu bile olabilir;ama hikaye akışkanlığını sağlamak sana kalmış.Baskın yaparken direkt dalma etrafta onların lehine kullanabileceğin etkileşimler var. En azından üstünlük kurdurtur.
Quantic Dream'in oyunlarını öneririm.Başlayıp da, bitirmediğim oyun yok gibi bir şey. Bunu da oynarım bitirene kadar. En önemli şey hikaye.
Quantik Dream oyunlarını seviyorsan Doki Doki Edebiyat Klübü'nü oynamanızı tavsiye ederim. Hem sana da öneririm. :3 @SmokerQuantic Dream'in oyunlarını öneririm.
O oyunu oynamayı denedim de başlangıç aşaması çok sıktı be. Tıkla tıkla bitmiyor :/ Asıl olayı daha sonrası tabi onu biliyorum.Quantik Dream oyunlarını seviyorsan Doki Doki Edebiyat Klübü'nü oynamanızı tavsiye ederim. Hem sana da öneririm. :3 @Smoker
Hiç duymadım.Quantic Dream'in oyunlarını öneririm.
Heavy Rain, Beyond Two Souls, Detroit Become Human.Hiç duymadım.