İngiliççem çok iyi olmadığı için oynayamadığım oyun hüüüüüü!!!!!!Yakuza’da pavyon işletmekten aldığım tadı başka hiçbir şeyden alamadım.
Dark Souls oynamak bir oyuncunun kendine kattığı en büyük deneyim ve değerdir.
İS MY LİFE!!
Şu Witcher serisinin 3. oyununu oynadım;ama yarıda bırakmıştım o zamanlar korsan oyun oynamanın cezasını çekiyordum tabii,
devamını getirmemiştim,sonra oyunu Triglogy paketini satın aldım;lakin yine devamını getiremedim.Aynı görevleri oynamak çok sıkıyor beni.İyi oyun;ama zamanında yarıda bıraktığım için listemde 8. sıradadır kendisi.Belki daha da düşebilir. Şuan Final Fantasy deneyimleye başladım.
Praise the Sun dostlarım.Ds derken Dark Souls diyorsan kesinlikle haklısın Çok oyun oynayan biri değilimdir ama Dark Souls gerçekten muazzam.
O da bayağı övülüyor,tam gotik punk tarzı bir evren tasarımı beni hep çeker. :3@DOLUNAY
Ds serisi candır ama bunu bu kadar seviyorsan fırsatını bulduğunda bir üst seviyeye geçip Bloodborne oynamanı şiddetle tavsiye ederim.
Ben Soğancıyım.Praise the Sun dostlarım.
Onion Bro Benim de favorimdir kendisi.Ben Soğancıyım.
Tek kelimeyle şaheserdir BB. Bak oyundan o kadar eminim ki inan herhangi bir şekilde hayal kırıklığına uğrama şansın yok. Demon's Souls'u ben de çok merak ediyorum hiçbir şekilde oynama fırsatım olmadı ve yenilenerek gelecek olması çok güzel.O da bayağı övülüyor,tam gotik punk tarzı bir evren tasarımı beni hep çeker. :3
Bu arada DEMON SOUL'S:Remake çıkıyor deliler gibi heyecanlıyım ilk kutulu oyunum o olacak. :3
Kendisine soğan denilmesine kızıyordu.Onion Bro Benim de favorimdir kendisi.
Telltale oyunlarını severdim sonra kendisini bozduğunu duydum;ama şans vermek isterim.Farklı bir senaryo mu ele alınıyor?Game Of Thrones'un Telltale oyununu oynayan var mı?