Konsol aldıracak oyun Zelda'dır 300-500 saat deviren oyuncu sayıcı aşırı fazladır bu oyunda.Denir. Ben Switch oyunları için diyorum
Öyle oyunda 5-10 yılda bir ancak çıkar ama be.Özelin de özeli bir oyun o.
Konsol aldıracak oyun Zelda'dır 300-500 saat deviren oyuncu sayıcı aşırı fazladır bu oyunda.Denir. Ben Switch oyunları için diyorum
Mario ve pokemon oyunları da var. Bunları da küçümsememek lazım.Konsol aldıracak oyun Zelda'dır 300-500 saat deviren oyuncu sayıcı aşırı fazladır bu oyunda.
Öyle oyunda 5-10 yılda bir ancak çıkar ama be.Özelin de özeli bir oyun o.
Oyunu beğenmezsin o senin özel görüşündür saygı duyarım ama ps’in konsol ve Oyunların başarısı belgeli bir durumdur.GOW 4'ün tamamını izledim orta'dan daha iyi bir oyun değil.Oynamak için can atılacak bir yanını göremedim.
Belki ilk 3 oyunu zamanına göre ününü hak ediyordur ama 4 kesinlikle etmiyor.
Ben normal seviyede oyun oynayan birisiyim hiç bir oyunlarında özel bir yan göremiyorum açıkçası bence çoğu insan da görmüyordur.
İki taraf da hak etti bunu. CPR emeğinin, Ubisoft da yatışının karşılığını aldı.Cd Projekt Ubisoft’u geçerek Avrupa’nın en değerli oyun şirketi konumuna yükseldi.
Cd Projekt 8.13 Mrd $
Ubisoft 8.12 Mrd $
Ubisoft toparlanma sürecine girdi yavİki taraf da hak etti bunu. CPR emeğinin, Ubisoft da yatışının karşılığını aldı.
Göreceğiz. Yine aynı oyunların lacivertini sunmaya niyetleri varsa yalan olur o iş.Ubisoft toparlanma sürecine girdi yav
Ps oyunları güzel ama.Arkadaşta oynadım gow ile birkaç tane daha valla Ps4 için para biriktiriyorumHiç bir oyun için vay be neler kaçırmışım denmez ya.Hele hele bu devirde hiç denilmez.
Özel oyun mevzusu fazla abartılıyor.
Hele PS oyunları için öyle iyi böyle iyi diyip göklere çıkarılacak kadar bir şey hiç yok.