Hadi ya.İzlemek gerek o zaman.Elden ring ile ilgili de yeni şeyler görücez deniyor xbox tanıtımın da bakalım bakalım.
Umarım saçma sapan sinematik görüntüler yerine oyun içi bir şeyler gösterirler.
Ahaha görünce az sövmedik buna. Kağıda 6 yazıp atsalar da olurmuş. Neyse salla yav bu gereksizleri. From Software şeytanın bacağını kırıp Sekiro'nun ötesine geçebilirse efsane bir oyun kapıda demektir. Meraklandım iyice.
Gördüğüm en eğlenceli anlardan biriydi bu ya lkdsfjlsdhfsldfj hiç utanmadılar şunu yapmayaAhaha görünce az sövmedik buna. Kağıda 6 yazıp atsalar da olurmuş. Neyse salla yav bu gereksizleri. From Software şeytanın bacağını kırıp Sekiro'nun ötesine geçebilirse efsane bir oyun kapıda demektir. Meraklandım iyice.
Köpek gibi satacaklar zaten her türlü. Ne diye uğraşsınlar? Gelsin bakalım 2000'lerden kalma kütük animasyonlar...Gördüğüm en eğlenceli anlardan biriydi bu ya lkdsfjlsdhfsldfj hiç utanmadılar şunu yapmaya
O değilde bu yayınlanalı 2 yıl olmuş sdlkfjşlsdjfKöpek gibi satacaklar zaten her türlü. Ne diye uğraşsınlar? Gelsin bakalım 2000'lerden kalma kütük animasyonlar...
Gameplay olacakmış.Umarım saçma sapan sinematik görüntüler yerine oyun içi bir şeyler gösterirler.
Şunu yayınladıklarında oyunun yapımına bile başlamamışlardı skksks canlı izlemiştim wtf olmuştum.
Güvendiğim oyun şirketi sayısı = 1Gameplay olacakmış.
Şunu yayınladıklarında oyunun yapımına bile başlamamışlardı skksks
Fallout rezaletinden sonra bunlara bethesda’ya zerre güvenim yok.