O iyiymiş he ben de mi alsam? Linklesene smoHumbleBundle'ye bakmadım ama, GOG'dan aldım direkt 190'ı görünce.
O iyiymiş he ben de mi alsam? Linklesene smoHumbleBundle'ye bakmadım ama, GOG'dan aldım direkt 190'ı görünce.
Key alım satımı yapan bir arkadaş vasıtasıyla aldım, alacaksan seni de söyleyeyim.O iyiymiş he ben de mi alsam? Linklesene smo
Sekiro oyna,Da serisini oyna.Sonra oyun oynamayı zirvede birak Elden Ring gelene kadar.Canevvar gibi pc aldım artık oyun oynayabilirim. Single oynayabileceğim oyun istiyorum arkadaşlar sizden. Ücretsiz olursa sevinirim, önerilerinizi bekliyorum xd
Şimdi kartta para yok. Alacak olursam haber edeyim madem.Key alım satımı yapan bir arkadaş vasıtasıyla aldım, alacaksan seni de söyleyeyim.
O zaman verelim coşkuyu!HumbleBundle'ye bakmadım ama, GOG'dan aldım direkt 190'ı görünce.
İzlenmesi 18 milyon. Yorum yok.O zaman verelim coşkuyu!
Net iyiyse orta değil ama iyi olması lazım onun dışında çok sağlam platform.Denedin mi hiç o platformu? Evindeki bağlantı sağlıklı sonuç veriyorsa neden olmasın?
Sadece müziği bile 18 milyon... Beklenti tavan yapmış dünyada. Cd Project Red için de kolay değil aslında. Büyük baskıya maruz kalıyorlar. Bu işi de kotarırlarsa daha da kimse tutamaz bu adamları.İzlenmesi 18 milyon. Yorum yok.
Tr'nin altyapı sıkıntısı var. 100mbit bile sıkıntı çıkarabilir lokasyona göre. Ben de denemiştim ve sorun çıkmamıştı ama arkadaşımda takılmalar olmuştu mesela. Smoker gibi Geforce Now üzerinden oynamayı düşünenler varsa oyunu almadan önce test yapsınlar ki ileride üzülmesinler. :/ Bir de Cyberpunk fps oyunu, haliyle diğer rpg oyunlarına göre oyunun akıcılığı ve tepki süresi çok daha önemli hale geliyor. O yüzden herhangi bir fps oyununu denemek daha sağlıklı olacaktır.Net iyiyse orta değil ama iyi olması lazım onun dışında çok sağlam platform.
1050'nin yetmediği oyunları oynuyorum, şehir merkezlerin de ping sıkıntısı yok ama şuan köyde oturuyorum biraz sıkıntılı oluyor. Şimdi RDR 2'nin Now'a gelmesini bekliyorum. İnşallah Cyberpunk'da Now'a gelir.Tr'nin altyapı sıkıntısı var. 100mbit bile sıkıntı çıkarabilir lokasyona göre. Ben de denemiştim ve sorun çıkmamıştı ama arkadaşımda takılmalar olmuştu mesela. Smoker gibi Geforce Now üzerinden oynamayı düşünenler varsa oyunu almadan önce test yapsınlar ki ileride üzülmesinler. :/ Bir de Cyberpunk fps oyunu, haliyle diğer rpg oyunlarına göre oyunun akıcılığı ve tepki süresi çok daha önemli hale geliyor. O yüzden herhangi bir fps oyununu denemek daha sağlıklı olacaktır.