2-3 kişi birleşip sana şu oyunu alasım var.Oyundaki combat sistemine bak anasını satayım, seni rakibe nefes aldırmamaya zorlayan agresif bir oynanış ve vuruş hissine de abanmışlarsa adamı zevkten dört köşe eder. Adam akıllı indirim görmüyor ki şu oyun alıp aşka gelelim *******
Pc'ye bluetooth aldım ben gamepad için hiç kablo falan yok fıstık gibi.
Yarın kolla oynayayım bari@NiTian ErXing
Klavye&mouse’la oynanmaz o oyun. Bitirene kadar kırarsın zaten o klavyeyi.
bazı kontroller imkansız sayılır zor değil sadece.
Pc özgürlüktür.Kendini kısıtlamaya ne gerek var lan.Ek olarak nah bitirsin.Olm bilgisayara kol bağlayan adamın da kendisine saygısı yoktur Kol dediğin konsola bağlanır... klavye+mouse ile bitireceğim bakın görün siz
Adamsın. Elimdeki oyunlarla takas etsem de alırım aslında ama Sekiro tükendi yazıyor bir çoğunda :/2-3 kişi birleşip sana şu oyunu alasım var.
Pc özgürlüktür.Kendini kısıtlamaya ne gerek var lan.Ek olarak nah bitirsin.
Gow farklı bir oyun olduğu için kişiden kişiye değişir tabi beğenip beğenmemek. Yalnız Sekiro ve B&B aynı firmadan çıkma. Sekiro>B&B net.@Raiden
Valla benim gözümde Bloodborne ve Nioh Gow'dan daha iyi o yüzden bahsini yaptığımız combat sistemi bünyemde hayal ettiğim etkiyi yaratırsa Gow'la kıyas etmem bile.
Generalde zorlanıyorsan o adamı bulsan bile uzak dur benceO kolumu kesen şerefsizi ne zaman bulacağım?
O kolumu kesen şerefsizi ne zaman bulacağım?
Biliyorum olum hatta Sekiro ilk tanıtıldığında nerede lan BB 2 diye isyan etmiştim. Combatta daha iyi olabilir de genel anlamda daha iyi bir oyun olacağını sanmıyorum.Gow farklı bir oyun olduğu için kişiden kişiye değişir tabi beğenip beğenmemek. Yalnız Sekiro ve B&B aynı firmadan çıkma. Sekiro>B&B net.
@Res
Hayır inatlaşıyor bir de utanmadan. Belasını bulsun ne diyelim xd
Oyunun ortaları gibi.Çok şahane bir dövüş olacak.Oyunun deflect mekaniğini çözemezsen yenemezsin o adamı onu da söyleyeyim.Aman vermiyor kauçuk.O kolumu kesen şerefsizi ne zaman bulacağım?