Generalde zorlanıyorsan o adamı bulsan bile uzak dur bence
3. aşamaya geçtiğinde ve yıldırımları yemeye başladığında yüzünün alacağı hali merak ediyorum ahaha.
Orası öyle. Combatta geride kalsa da genel manada B&B en iyi souls oyunudur. Daha iyisi olur mu acaba diye Elden Ring'i bekliyoruz bir umutla.Biliyorum olum hatta Sekiro ilk tanıtıldığında nerede lan BB 2 diye isyan etmiştim. Combatta daha iyi olabilir de genel anlamda daha iyi bir oyun olacağını sanmıyorum.
bulucaksın yakında bulduğun da türlü fanteziler yaparsın üzerinde.
Boşuna mı Zoro'cuyuzOyunun ortaları gibi.Çok şahane bir dövüş olacak.Oyunun deflect mekaniğini çözemezsen yenemezsin o adamı onu da söyleyeyim.Aman vermiyor kauçuk.
Thor'da mı var oyunda o ney la3.aşamaya geçtiğinde ve yıldırımları yemeye başladığında yüzünün alacağı hali merak ediyorum ahaha.
Sana özel yapmışlar o kısmı.Boşuna mı Zoro'cuyuz
Thor'da mı var oyunda o ney la
3. aşamaya geçtiğinde ve yıldırımları yemeye başladığında yüzünün alacağı hali merak ediyorum ahaha.
Oyun tarihinin en iyi boss fightı.O adamın karnından dedesi çıkıp tabanca sıkınca ne dicek ben asıl onu merak ediyorum
Ben oraya gelmeden bıraktıydım ama yeniden başlayacağım.O adamın karnından dedesi çıkıp tabanca sıkınca ne dicek ben asıl onu merak ediyorum
Bana bloodborne’un gherman’ını hatırlatmıştı. Benim için de en iyiler gherman, maria ve bu oyunun final boss’udur. Maria biraz mekandan kaybediyor.Oyun tarihinin en iyi boss fightı.
Önce bitir, sonra konuş aslanBen oraya gelmeden bıraktıydım ama yeniden başlayacağım.