ezik moblar ile alıştırma yap ya da direk antreman yapabileceğin bir adam var oyunda.Onunla takıl biraz.Böyle iş olmaz lan böyle oyun olmaz gerçek misin!?
Generaller ölümsüz galiba.
ezik moblar ile alıştırma yap ya da direk antreman yapabileceğin bir adam var oyunda.Onunla takıl biraz.Böyle iş olmaz lan böyle oyun olmaz gerçek misin!?
Generaller ölümsüz galiba.
şşş taktik verme kafasına bol bol bazuka yemesini istiyorum xDezik moblar ile alıştırma yap ya da direk antreman yapabileceğin bir adam var oyunda.Onunla takıl biraz.
Bethesda hikayeyi sağlam yazıyor.Gerçi ejder katledip dünyayı kurtaran bana hala sie çekiyordu boş beleş adamlar ama olsun Wiçır bu yönden iyiydi.Tanınmış bir karakterle oynamanın faydaları.Yakacak olsalardı Bethesda'yı yakarlardı çoktan. Ayrıca başa dönüyoruz ama o haliyle dahi çoğu rpg oyunundan daha iyi bir sisteme sahip. :/ Neyse Cyber'dan parayı kırsınlar da Witcher'a iyice abanırlar artık yeterli bütçeyle.
Yok la bırakır bu yarıda.Oynamaz zorlanırsaşşş taktik verme kafasına bol bol bazuka yemesini istiyorum xD
Ölümsüz olan değil mi, içinden geçtim onun ama general karşısında elim ayağıma dolanıyorezik moblar ile alıştırma yap ya da direk antreman yapabileceğin bir adam var oyunda.Onunla takıl biraz.
Öyle bir şey yaparsa adam değildir. Yapmazsın değil mi @NiTian ErXing ?Yok la bırakır bu yarıda.Oynamaz zorlanırsa
Oyun dediğin zevk almak için vardır olm bu bildiğin eziyet resmen. Gerçekten öyle kesseler beni bu kadar zoruma gitmezYok la bırakır bu yarıda.Oynamaz zorlanırsa
Yaşayan her bir canlıyı parçalarına ayırana kadar durmak yok yola devam!Öyle bir şey yaparsa adam değildir. Yapmazsın değil mi @NiTian ErXing ?
Yaşayan her bir canlıyı parçalarına ayırana kadar durmak yok yola devam!