Normal Ac oyunlarında binadan aşağa inmek isterken acaba şu mesafeden aşağa atlasam canım gider mi diye düşünen bir kitleydik şimdi ise dağdan aşağa atlıyoruz hiçbir şey olmuyor. Kombat sistemi ve parkurlar tamamen çöp. Oyunun kimliği olan en önemli eşyası Hidden Blade yok.Odyssey'in dandik dövüş sistemini kopyalamazlar umarım. Ne vuruş hissi vardı, ne fizik vardı, ne de başka bir şey. Çok daha önce çıkmış Unity bile fersah fersah öndeydi bu konuda. Sözde parkour saçmalığından bahsetmiyorum bile. Ya tam yap ya da hiç yapma.
Oyuna bir iki kapşon koymuşlar en azından Assassins Creed adını kullanabilmek için.
Odyssey’i oynadıktan sonra tekrar Unity’yi oynadım ve şunu demeliyim ki en az 20 kata daha fazla zevk aldım oyundan. Tarihi fransa sokaklarında koşarken ki protestan halkının seslerinin yankılanışı tarif edilemez bir atmosfer yaşatıyor insana. Parkurlar zaten zirveydi oyunda. O evlerin içindeki fayansların rengi bile acayipti.
Bugun Ubisoft’un canlı yayını vardı işte yeni
Ac Valhalla için ve chatte full protesto vardı #OLDAC ve #NORPG diye. Normal yorumları okumak çok zordu protesto yüzünden.
Ama milletin pişman oluşunu ve oyunun asıl benliğine dönmesini istemesini görmek güzel.