@Historia @NiTian ErXing Bi de Viking olalım bakalım.
Odyyseyle zaten çıktılar o çukurdan. Ac ismi sadece reklam ürünü olarak duruyor orda.AC , kurtuluşunu valhalla ile yapmayı planlıyor ve bence o kurtuluş ,bu kurtuluş.
İnanılmaz hype'landım. Vikings dizisinden sonra acayip sarmıştım zaten.
Origin ile yeni bir şeye adım atıp hmm biz yaparız dediler. Oddysey ile aştılar bu durumu senin dediğin gibi, Witcher tarzı seksi bir şey çıktı ortaya.Tarihi ve mitolojiyi de fena yansıtmadılar. Yeni oyun ile ilerlemeye devam ederler.Odyyseyle zaten çıktılar o çukurdan. Ac ismi sadece reklam ürünü olarak duruyor orda.
oğlu popüler kültüre uyup zoomer olacak ya ne olacak :SÇıkar çıkmasına da Kratos reisi oynamayacağız artık gibi duruyor. Bakalım oğlu nasıl bir tip olacak.
Umarım babasına çekmiştir.
Ayrıca God5’in çıkması rahat 4-5 sene sürer daha.
Hail Ragnar!
Kratos'suz Gow düşünülemez
Gençliğimi Kratos ile geçirmiş birisi olarak bende memnun değilim bu durumdan ama maalesef son oyunda bunun mesajı verildi.oyuncular bu yeni kratosa daha doyamamışken ölmesi imkansız..atreus da babasının potansiyelini göremedim.kratossuz gow düşünülemez düşünülmesi teklif bile edilemez.
Oğlu umarım uzaktan eğitim derslerini aksatmıyordur:/oğlu popüler kültüre uyup zoomer olacak ya ne olacak :S
Ubisoft tarafından bugun Teaser gösterildiAC , kurtuluşunu valhalla ile yapmayı planlıyor ve bence o kurtuluş ,bu kurtuluş.
İnanılmaz hype'landım. Vikings dizisinden sonra acayip sarmıştım zaten.