Bitti. Hayaleti saldım, köyü yok etti.@Smoker kocakarılar görevi komple bitti mi ?
Bitti. Hayaleti saldım, köyü yok etti.@Smoker kocakarılar görevi komple bitti mi ?
Çok iyi yapmışsın ben pişmanım o köyü yok etmediğime.Bitti. Hayaleti saldım, köyü yok etti.
Beni sadece Novigrad bölümleri sıktı, onun dışında beğendim. Vahşi Av'ın sadece boss fight'ları sağlam olmamış ama o açığı da HoS'ta kapattılar diye düşünüyorum.Velen ve skellig dışında oyun benim için çöp.Bunlarda da atmosfer çok iyi ve hikayesi çok oturaklı.Sonrası vahşi av.İyi yedirememişler.
eu4 al da gerçeğini oynayak.Risk : Global domination alın. Steamde bedava oynarız hep beraber. Baya zevkli.
Ben hoi4 seviyom beeu4 al da gerçeğini oynayak.
sevemedim ben o oyunu.Deli gibi hoi3 oynadığım zamanlar vardı ama Hoi4 hayal kırıklığı olmuştu benim için.Gerçi ilk çıktığı zamanlardan bahsediyorum.Şimdi geliştirmişlerdir oyunu.Ben hoi4 seviyom be
RDR 2 bitti.
Arthur Morgan’ın karakter gelişimi mükemmeldi. Rahibeye korkuyorum dediği kısım çok etkileyiciydi. Dutch şerefsizini gebertebilmeyi isterdim. Böyle boş bir adam görmedim ben.
İki ay oldu aklımdan bi an çıkmıyor Arthur Morgan. Efsane.