Öldürmeyen Allah öldürmüyor işte.Allah Allah
Öldürmeyen Allah öldürmüyor işte.Allah Allah
Nerde o günler.Uncharted, Last of Us, Spiderman
DS'ye benzemez Witcher. Gizemlerle doludur.Allah Allah
DS'ye benzemez Witcher. Gizemlerle doludur.
Oyunun başları ile sonları arasında devasa bir zevk farkı var.Tıpki Op gibi.Öldürmeyen Allah öldürmüyor işte.
Ben bitirdim oyunu canım.Gizemleri çatır çatır çözdüm.DS'ye benzemez Witcher. Gizemlerle doludur.
DS'den Witcher'a level atlamak her baba yiğidin harcı değildir. Tebrik ederimBen bitirdim oyunu canım.Gizemleri çatır çatır çözdüm.
O kadar emeğin sonunda 1 exp yazınca adama koyuyor.Oyunun exp sistemi biraz karmaşık olsa da oldukça dengeli olmuş bence. Az exp almana takılma, ana görevi önceden yapsan bu sefer bazı yan görevlerden az exp alacaktın. Zaten oyunun sonlarına doğru olan görevlerde genellikle senin o anki seviyene göre düşmanlar oluyor.
Bir kere öldürdüm, geri geldi. Kendi etini yedirdim temelli öldü bu sefer. Yine mi geliyor yoksa? Bahçede girmediğim yer kalmadı, gelecek olsa çıkardı sanırım.Ya da öldürdüğünü sandın :/ Daha fazla söylemeyeyim.
Evet, o seri katil görevi çok iyiydi. Ama şimdiye kadar en iyi görev seti Baron ve Kocakarılar ile ilgili olandı. Muazzam bir görevdi.Şu mod ile düzeltebilirsin.
https://www.nexusmods.com/witcher3/mods/820/?
Novigrad'da bir seri katil görevi vardı. Çok sevmiştim oynarken. Sen de sevmişsindir umarım. Bu arada Yen'i seçtin sanırım.
Ha yok işini bitirmişsin öyleyse. :/ Niye öyle oldu bilmiyorum.Bir kere öldürdüm, geri geldi. Kendi etini yedirdim temelli öldü bu sefer. Yine mi geliyor yoksa? Bahçede girmediğim yer kalmadı, gelecek olsa çıkardı sanırım.