Sıkıldım bir saat orada her yere girip çıkmaktan.Malum olaya takılmışsın biraz tuhaf bir görev o, sen tekrar kurcala oraları.
Sıkıldım bir saat orada her yere girip çıkmaktan.Malum olaya takılmışsın biraz tuhaf bir görev o, sen tekrar kurcala oraları.
Görevde zaten rahibe ile konuş ve ödülünü al seçeneği çıktı. Başka bir şey olsa bunu görmezdim sanırım.Ha yok işini bitirmişsin öyleyse. :/ Niye öyle oldu bilmiyorum.
Orası ayrı tabi.O kadar emeğin sonunda 1 exp yazınca adama koyuyor.
Kurtadamın eski adamı var, onunla görüştün mü?Bir kere öldürdüm, geri geldi. Kendi etini yedirdim temelli öldü bu sefer. Yine mi geliyor yoksa? Bahçede girmediğim yer kalmadı, gelecek olsa çıkardı sanırım.
Onu öldürdüm sanırım.Orası ayrı tabi.
Kurtadamın eski adamı var, onunla görüştün mü?
Senin oyun buga girmiş o zaman, ben eti yedirmedin sanıyordum. O işi çok geç fark etmiştim.Onu öldürdüm sanırım.
Heart of Stone DLC'sine başlayınca haber ver. Bence hoşuna gidecek.Evet, o seri katil görevi çok iyiydi. Ama şimdiye kadar en iyi görev seti Baron ve Kocakarılar ile ilgili olandı. Muazzam bir görevdi.
Kötü oldu.Senin oyun buga girmiş o zaman, ben eti yedirmedin sanıyordum. O işi çok geç fark etmiştim.
Kaer Morhen'e gitmem gerek.Heart of Stone DLC'sine başlayınca haber ver. Bence hoşuna gidecek.
Velen ve skellig dışında oyun benim için çöp.Bunlarda da atmosfer çok iyi ve hikayesi çok oturaklı.Sonrası vahşi av.İyi yedirememişler.
DS'den Witcher'a level atlamak her baba yiğidin harcı değildir. Tebrik ederim