Witcher 3 benim gözümde gelmiş geçmiş en iyi oyundur. Bırakın ana oyuna yakın kalitede bir içerik ortaya çıkarmayı sadece Blood and Wine ek paketine bile yakın kalitede bir oyun yapabilecek gt taş çatlasın iki üç firmada vardır. Onlar da belli zaten. Fantastik kurgu sevmeyen adamları çok sarmaz, rpg sevmeyen adamı sarmaz, open world teması ilgimi çekmiyor diyen adamı sarmaz. Çok akıcı bir combat mekaniği bekleyen adamı sarmaz. Sonuçta her insan bir değil ve bu insanlar da açıkçası kimsenin şeyinde değil. Adam gibi fikrimizi belirtebildiğimiz sürece sıkıntı yok.
Ayrıca Path of Exile 2 geliyor. Gümbür gümbür geliyor lan atmosfer sapına kadar korunmuş hatta geliştirilmişken grafik ve animasyon kalitesini bayağı arttırmışlar. Mob fiziği ve vuruş hissiyatını da elden geçireceklerini düşünüyorum. İtemlerdeki soketleri kaldırıp bütün itemleri 6 link bağlı şekilde ayarlayıp oyuna çok seksi bir dinamizm getirmişler. Hakikaten o socket muhabbeti adamın ömründen ömür götürüyordu. Daha çıkmadan Diablo 4'e sağlam bir tokat attılar. Halbuki gerek yoktu oyunun şu anki hali bile D4'ün gösterilen oynanış videosunun ötesinde *******.
Ayrıca Path of Exile 2 geliyor. Gümbür gümbür geliyor lan atmosfer sapına kadar korunmuş hatta geliştirilmişken grafik ve animasyon kalitesini bayağı arttırmışlar. Mob fiziği ve vuruş hissiyatını da elden geçireceklerini düşünüyorum. İtemlerdeki soketleri kaldırıp bütün itemleri 6 link bağlı şekilde ayarlayıp oyuna çok seksi bir dinamizm getirmişler. Hakikaten o socket muhabbeti adamın ömründen ömür götürüyordu. Daha çıkmadan Diablo 4'e sağlam bir tokat attılar. Halbuki gerek yoktu oyunun şu anki hali bile D4'ün gösterilen oynanış videosunun ötesinde *******.