Bir ara bedavayken Koyun diye bir oyun almıştım. Bugün steamde gezerken oyunun paralı olduğu dikkatimi çekti. İndirdim ve yaklaşık iki saat kadar oynadım. İlginç bir oyun, arkaplanı çizimleri çok hoş. Bayağı beğendim yani çizimleri, atmosferi. Hikayesi eh işte. Altyazı ile anlatılan bir hikaye. Wasd sağ tık sol tık ve q e f tuşlarını kullanıyoruz. Yani oldukça sade bir kontrol şeması var. Genel olarak keşife yönelik bir oyun ilerlemek için kendiniz gezerek keşfetmeniz gerekiyor. Kendince küçük bulmacaları var birçok yerde. Hepsi sol tık ile çözülse de güzel olmuş bulmacaları ben beğendim. Çok farklı olmasa bile hepsinin değişik yapıları var. Onun dışında oyunda yer yer boss fightlar var ki aslında oyunun amacı da (hikayeye bağlı olarak) bu bossların tamamını yenmek . Ben daha 2 tane boss görsemde en azından 5-6 boss var gibi duruyor. Boss savaşları ise ne dark souls kadar zor ne de genel olarak oyunlardaki boss savaşları kadar kolay. Düşmanın hareketlerini öğreniyorsun ( zaten gördüğüm bossların çok fazla hareket stili yoktu) canları yarısına gelince farklı birkaç hareket daha geliyor vur kaç ile öldürüyorsun. İlk bossu tekte geçsemde ikinci boss bir kere ölmeme sebep oldu. İndirimde 7 normal olarak da 24 liraymış oyun. Benim hoşuma gitti boşlukta oynanıp bitirilebilecek bir oyun. 24 lira etmese de 7 liraya alınabilir. Tabi korsanfan olarak korsan da bir seçenek. Oynayacak oyununuz yoksa deneyin.