her bölümünde bölüm sonu canavarının olduğu pc oyunları önerebilir misiniz ?
İkinci oyun ilk oyunun üstüne çok çok çok çıkmış öyle söyleyeyim iki bu yıl oynadığım en iyi 2 3 oyundan biriydi ki direk en sevdiğim sıra tabanlı rpg oyunu oldu.Divinity Original Sin aldım. Aslında ikinci oyunu da alacaktım ama maalesef çok iyi bir İngilizcem yok. Oynayan herkes bayağı öneriyor seriyi. Sevdiğim tarz bir oyun zaten bakalım nasıl olacak.
Dediğim gibi Türkçe yama gelene veya ben kendimi İngilizcede geliştirene kadar o oyunu oynamam zor duruyor. Birinciyle yetinecez artık.İkinci oyun ilk oyunun üstüne çok çok çok çıkmış öyle söyleyeyim iki bu yıl oynadığım en iyi 2 3 oyundan biriydi ki direk en sevdiğim sıra tabanlı rpg oyunu oldu.
Dark souls oyna.1 veya 3 fark etmez.Bölüm sonu canavarını görürsünher bölümünde bölüm sonu canavarının olduğu pc oyunları önerebilir misiniz ?
2?Dark souls oyna.1 veya 3 fark etmez.Bölüm sonu canavarını görürsün
iki de bence hem oyunun kendisi hemde bossları sönüktü biraz tabi kişiye göre değişir ama.
Zamanında iyiydi işte çünkü benzerleri yoktu. Şimdi oynasan keyif alamazsın.Fallout 1,2 ve Baldurs Gate serisi cidden çok mu güzel yoksa eski sevicilik yüzünden mi bu kadar övülüyor.Ona göre listeme ekleyeceğim.Hani grafikleri çok sıkıntı eden biri değilim ama oyunlar cidden oynanmayacak eskilikte gözüküyor.Çok fazla şey kaybeder miyim?