Bu orman benim bu dağ senin atının sırtında dıgıdık dıgıdık gezsin.@Alfamert
Paran varsa zırhçıdan da temin edebilirsin. Ufak tefek malzemeler için yollara düşmene gerek yok.
TeşekkürlerAhaha tam da nerede olduklarına bakıyordum
Aslın da zırhçılara baktım ama bulamadım.İki tane mi ne zırhçıya baktım,biri Novigard'da ki şu Baronun mekanın da bayan zırhçı var ya,sana efsane bi zırh yapçem gari yılla ımı verdim len ben bu zırh işine, deyip beklentiyi arşa çıkarıp büyücü zırhı yapan hatun ve yanında ki cüce,onlarda da yoktu@Alfamert
Paran varsa zırhçıdan da temin edebilirsin. Ufak tefek malzemeler için yollara düşmene gerek yok.
Usta zırh ve silahı yapmak için usta demircileri bulman lazım. Onların görevlerini bitirmen lazım yani. Biri karga tunegindeki cücenin yanındaki kız. Diğeri novigradta börekçi Hattori. Canavar tüyü istiyorsa, harpy tüyü olmaz. Anca harpy tüyünü demircilere söktürürsen canavar tüyü elde edersin.Teşekkürler
Aslın da zırhçılara baktım ama bulamadım.İki tane mi ne zırhçıya baktım,biri Novigard'da ki şu Baronun mekanın da bayan zırhçı var ya,sana efsane bi zırh yapçem gari yılla ımı verdim len ben bu zırh işine, deyip beklentiyi arşa çıkarıp büyücü zırhı yapan hatun ve yanında ki cüce,onlarda da yoktu
Zaten canavar tüyünü anca Skelligede bulur. Oraya gidene kadar Harpy tüyünü söktürsün daha kolay. Yaptığı işe göre usta zırhcı bulması lazım oda başka bir görev yine skelligeye gitmesi lazım.Usta zırh ve silahı yapmak için usta demircileri bulman lazım. Onların görevlerini bitirmen lazım yani. Biri karga tunegindeki cücenin yanındaki kız. Diğeri novigradta börekçi Hattori. Canavar tüyü istiyorsa, harpy tüyü olmaz. Anca harpy tüyünü demircilere söktürürsen canavar tüyü elde edersin.
Velen Harpy beslenme alanı diye bir yer var.Teşekkürler Harpy'leri nerede bulurum
Yav aslın da tam bu oyunu öğrenme evresin de askere gitmeyeydim iyiydi.Her şeyi unuttum,harpy denen yaratığın bile nasıl bişey olduğunu unuttum,netten baktım.
Yok yahu onların leveli artmıyordu diye hatırlıyorum. Bölge değiştikçe level değişiyor genelde. Yani 20 level olunca velendeki banditler de 20 level olmuyor 5-10 olarak kalıyorlardı diye aklımda kalmış.Leveli 10 yaptım.O degil de sağda solda sürten ezikler de benle beraber level atlıyor ya la Ben bunlara bu levelde bu kadar uğraşacaksam ne anlamı var la level atlamanın.Güzel zırhlarda 21 level de açılıyor.