vermesi lazımAnlayamadağım tek nokta kaldı oyunda.Şu karakter yerinde 10 tane puanım var ama herhangi bir yeteneğe veremiyorum o puanları.Aydınlatacak var mı.
vermesi lazımAnlayamadağım tek nokta kaldı oyunda.Şu karakter yerinde 10 tane puanım var ama herhangi bir yeteneğe veremiyorum o puanları.Aydınlatacak var mı.
İş yerindeyim pc yok yanımda.Su mutajenleri kutucuklara koyup ekstra özelliller-+50 can- aldığımız ekran.O ekran'ın SS'ini at da bakalım.
Sormak istediğim bir soru var. Tamamen kişisel merakımı tatmin etmek amaçlı.Leveli 10 yaptım.O degil de sağda solda sürten ezikler de benle beraber level atlıyor ya la Ben bunlara bu levelde bu kadar uğraşacaksam ne anlamı var la level atlamanın.Güzel zırhlarda 21 level de açılıyor.
Verememen için bi sebep yok. Skiller kademe şeklinde başlıyor en üstten belli sayıda skill açmadan alttakileri açamıyorsun. Tek sınır o.Anlayamadağım tek nokta kaldı oyunda.Şu karakter yerinde 10 tane puanım var ama herhangi bir yeteneğe veremiyorum o puanları.Aydınlatacak var mı.
Öldürdüğümü hatırlıyorum ben.Sormak istediğim bir soru var. Tamamen kişisel merakımı tatmin etmek amaçlı.
Şimdiden teşekkür ederim.Bloody Baron karakterinin düşük yapılan çocuğu Botchling'e dönüşür ve görevde 2 seçenek sunulur. Öldürmek veya arındırmak. Hangi seçeneği seçtiniz?
Arındırdım onu.Sormak istediğim bir soru var. Tamamen kişisel merakımı tatmin etmek amaçlı.
Şimdiden teşekkür ederim.Bloody Baron karakterinin düşük yapılan çocuğu Botchling'e dönüşür ve görevde 2 seçenek sunulur. Öldürmek veya arındırmak. Hangi seçeneği seçtiniz?
Arındırmıştım ben.Sormak istediğim bir soru var. Tamamen kişisel merakımı tatmin etmek amaçlı.
Önceki 14 lvllik zırhı yapman lazımYeter yav bıktım ha kıracam şimdi Her şeyi tamamladım bu seferde kurt zırhı istiyor,ulan ben zaten zırhın kendisine talibim nedir senin derdin yav
Beyler nereden bulurum ?
Vurun beni,atın beni denizlere.Önceki 14 lvllik zırhı yapman lazım