Ek olarak @Nightshroud @SmokerOynuyoruz hocam. @Monkey D. Dragon , @Shakan bildiğim iki arkadaş. Ve ben tabi.
HARLEQU1N ekleyebilirsin.
Ekliyorum o zaman.Baştan uyarı çok da iyi bir oyuncu sayılmam kolsuzdan bir tık öteyim Bu hafta pek giremem vize haftası ama squad atacak olursunuz adam eksik olursa davet beklerimOynuyoruz hocam. @Monkey D. Dragon , @Shakan bildiğim iki arkadaş. Ve ben tabi.
HARLEQU1N ekleyebilirsin.
Aynen öyle hacı.Ek olarak @Nightshroud @Smoker
Möthiş haber harbiden.Fakat daha 3'ü bitirmedim,gideyim biraz oynayayım canım çekti.Witcher 1'i baştan witcher 3'ün oyun motoru ile tekrar yapılıyormuş. süper be
Onepiece Pirate Warriors 3 indirime girmiş. Vakti zamanında 15 TL'ye satın almıştım şimdiki fiyatı 119 TL'den 29 TL'ye inmiş
South Park The Fractured But Whole. Bir kaç ay önce çıktı. Oyunun devamı şeklinde ama farklı konseptte. Ayrıca tavsiye ederim.South park stick of truth oyunun oynamayanlara kesinlikle tavsiye ederim. Bunca zaman neden bekletmişim diye kendime kızıp durdum. Steam indirimlerinde 26 liraya alabilirsiniz.
OP'nin en op oyunu hangisi?Gold Edition Pre order yapıp 120 küsür vermiştim oyun piyasası işte :/ South park stick of truth oyunun oynamayanlara kesinlikle tavsiye ederim. Bunca zaman neden bekletmişim diye kendime kızıp durdum. Steam indirimlerinde 26 liraya alabilirsiniz.