Az tabi la. Tr'de oyun fiyatlarından haberin var mı senin? :STabi lan.Az para mı.
Az tabi la. Tr'de oyun fiyatlarından haberin var mı senin? :STabi lan.Az para mı.
Ds3 e pre orderdan 230 lira saymış adamım ben.Hakeden oyuna 500 bile veririm.Az tabi la. Tr'de oyun fiyatlarından haberin var mı senin? :S
Anladık zenginsin kardeş. Neyse işte sevmezsen gel iade edelim.Ds3 e pre orderdan 230 lira saymış adamım ben.Hakeden oyuna 500 bile veririm.
Ahahhaha ne zengini la öğrenci adamım ben.Sigara ve yol parasından kesiyorumAnladık zenginsin kardeş. Neyse işte sevmezsen gel iade edelim.
Oyuna 500 vermeyi gözüne kestiren adam zengindir benim gözümde.Ahahhaha ne zengini la öğrenci adamım ben.Sigara ve yol parasından kesiyorum
Yapsınlar ds4 valla veririm o kadar para.Bu aynı hatun mevzularına benziyor.Pahalı ama zevkli.Oyuna 500 vermeyi gözüne kestiren adam zengindir benim gözümde.
Ds bitti artık. Gelmeyecek yenisi. Bloodborne oyna Ps4'te. 2.'si de gelecek hem.Yapsınlar ds4 valla veririm o kadar para.Bu aynı hatun mevzularına benziyor.Pahalı ama zevkli.
Ps4 e soğuğum ben.Bir tek nba oynamak için kullanıyorum.Ds bitti artık. Gelmeyecek yenisi. Bloodborne oyna Ps4'te. 2.'si de gelecek hem.