Bi oyna da inceleme at şuraya.Bende aldım oyunu steam e.Nioh çıkmış. Hemen almak gerek. Yağ gibi oynayalım PC'de
Güzel oyun incelenecek bir şeyi yok pek dark souls tan aldığın zevkin yarısını alıyorsun kendi adıma konuşuyorum tabi ama bu bile bir başarı bence dal gitsin oyuna.Bi oyna da inceleme at şuraya.Bende aldım oyunu steam e.
Sınavlardan başımı kaldırıp oynama fırsatı bulabilirsem güzelinden bir inceleme yazarım.Bi oyna da inceleme at şuraya.Bende aldım oyunu steam e.
Benim kanım bayağı ısındı oyuna, yarısından daha fazla zevk alacağımı düşünüyorum.Güzel oyun incelenecek bir şeyi yok pek dark souls tan aldığın zevkin yarısını alıyorsun kendi adıma konuşuyorum tabi ama bu bile bir başarı bence dal gitsin oyuna.
Var ama pek aktif değil.Forumun Steam gurubu tarzı birşeyi varmı ?
Yarın akşam uygun olursan olabilir.Var mı PUBG gelen?
Yani Eustass baya sağlam bir ds fanı olduğundan yarısı kadar bile zevk alsa yeterli göreceğini düşündüğümden öyle dedim olabilir alabilirsin tabi. Böyle oyunlar lazım Birde BB 2 duyurursa sevgili sony artık aralıktaki etkinlikte falan benim için güzel olacak en azından. Ben Nioh sayfası aylar önce kapattım oynayıp çünküSınavlardan başımı kaldırıp oynama fırsatı bulabilirsem güzelinden bir inceleme yazarım.
Benim kanım bayağı ısındı oyuna, yarısından daha fazla zevk alacağımı düşünüyorum.
Var ama pek aktif değil.
BB2'yi Pc'ye de duyursalar ne güzel olur be. Gerçi o zaman Ps'nin amacı neYani Eustass baya sağlam bir ds fanı olduğundan yarısı kadar bile zevk alsa yeterli göreceğini düşündüğümden öyle dedim olabilir alabilirsin tabi. Böyle oyunlar lazım Birde BB 2 duyurursa sevgili sony artık aralıktaki etkinlikte falan benim için güzel olacak en azından. Ben Nioh sayfası aylar önce kapattım oynayıp çünkü
Geçen ki last of us 2 fragmanını izledin mi oyunun başındaki adam oyunun grafikleri de öyle olacak dedi adam bir bak izlemediysen.BB2'yi Pc'ye de duyursalar ne güzel olur be. Gerçi o zaman Ps'nin amacı ne
İzlemez miyim? Umarım öyle olur da ps4 öyle grafiklerin altından kalkabilir mi acep? Kaç fps çıkacağı söylenmiş miydi oyunun?Geçen ki last of us 2 fragmanını izledin mi oyunun başındaki adam oyunun grafikleri de öyle olacak dedi adam bir bak izlemediysen.