Seri olarak yazayım.Bana rpg tarzında üç oyun öner de anlayayım tarzını
Skyrim-Dark Souls-Witcher serisi-Dragon Age Origins(diğerlerine bakamadım)
Seri olarak yazayım.Bana rpg tarzında üç oyun öner de anlayayım tarzını
Risen oyna.Seri olarak yazayım.
Souls serisini oynadın mı ?Seri olarak yazayım.
Ekledim listeye . Gerçi ona ne ara sıra gelir bilmiyorum. Bu ara indie yapımlar ve Witcher 3 (2.sefer) oynuyorum. Daha devamında başta Dark Souls 3 olmak üzere yaklaşık 17-18 oyun daha sırada.Risen oyna.
İkinci oyunu biraz oynadım , çok hoşuma gitti 3ü aldım şu 1-2 indie oyun bitsin ilk sıramda.Souls serisini oynadın mı ?
İlk oyunu ve ikinci oyunu bitirmeden geçme üçüncü oyuna.O kadar büyük bir bağ yok aralarında ama oyunun ne kadar oyuncu düşmanı bir oyun olduğunu bilmen lazım.Ds serisi köşe bucak oynanacak bir oyun.Gerekirse taşı kaldırıp altına bakacaksın.İkinci oyunu biraz oynadım , çok hoşuma gitti 3ü aldım şu 1-2 indie oyun bitsin ilk sıramda.
Ben 70'e aldımİlk oyunu ve ikinci oyunu bitirmeden geçme üçüncü oyuna.O kadar büyük bir bağ yok aralarında ama oyunun ne kadar oyuncu düşmanı bir oyun olduğunu bilmen lazım.Ds serisi köşe bucak oynanacak bir oyun.Gerekirse taşı kaldırıp altına bakacaksın.
Yutuptan vidyo izler öğrenirim diyorsan başka tabi.Ben ds3 ü pre-order san 240 tl vererek almıştım.Şimdi 100 liralara kadar düşmüş.
İlk iki oyun 20 liralık paket halinde satılıyordu bir ara.Gerçi server kapandığı için malum yerlerden bile edinebilirsin.Baktın çok iyi alırsın yine steamdan.Ben 70'e aldım
İlk iki oyunu etraflıca okur veya izlerim büyük ihtimal bir sonraki indirimlerde de alıp oynarım. Zaten aralarında pek bir bağlantı yok diye biliyorum. Zaten bu tür oyunları aşırı zorluğundan dolayı seviyorum
Alırım ya konu oyun olunca kesenin ağzını açıyorum.İlk iki oyun 20 liralık paket halinde satılıyordu bir ara.Gerçi server kapandığı için malum yerlerden bile edinebilirsin.Baktın çok iyi alırsın yine steamdan.
Ne umutlarla verdim o parayı bilemezsin.
Yüzde 20 falan.Alırım ya konu oyun olunca kesenin ağzını açıyorum.
Sen Witcher'ın ikinci oyunu nerelere kadar oynamıştın?