Nasıl keyif alıyorsan.Ben sadece rpg ve nba 2k oynadığımdan pek klavye kullanmam.Kol ile daha rahat oluyor Ds.Tabi ikisinide dene tarafını seç.Ds'yi oyun koluyla mı yoksa klavye ile mi oynamalıyım sence?
Nasıl keyif alıyorsan.Ben sadece rpg ve nba 2k oynadığımdan pek klavye kullanmam.Kol ile daha rahat oluyor Ds.Tabi ikisinide dene tarafını seç.Ds'yi oyun koluyla mı yoksa klavye ile mi oynamalıyım sence?
Bana göre fps ve hızlı oyunlar hariç tamamı kol ile daha zevkli. Büyük ihtimal Ds'yi de kol ile oynarım.Nasıl keyif alıyorsan.Ben sadece rpg ve nba 2k oynadığımdan pek klavye kullanmam.Kol ile daha rahat oluyor Ds.Tabi ikisinide dene tarafını seç.
Fps dediğin silahlı oyunlar ise haklisın.Onları kol ile oynamak eziyete kaçıyor.Güzel bir gamepad var ise rahat rahat oynarsın.Bana göre fps ve hızlı oyunlar hariç tamamı kol ile daha zevkli. Büyük ihtimal Ds'yi de kol ile oynarım.
First person shooter yani evet aksiyon ve silah oyunları.Fps dediğin silahlı oyunlar ise haklisın.Onları kol ile oynamak eziyete kaçıyor.Güzel bir gamepad var ise rahat rahat oynarsın.
hala oyun piyasasna hakim gördüm seni
Bana izlettiğin için teşekkürler. Yandere simülatör oynayan bir insan olarak bir kötü oldum
Oyun güzelmiş.
Devamı burada. Güzeldi ama kabul et...Bana izlettiğin için teşekkürler. Yandere simülatör oynayan bir insan olarak bir kötü oldum
Evet güzel. Ama böyle oyunlara korkuyorum ya :/Devamı burada. Güzeldi ama kabul et...