Mihawk
Sonra diğer proların oyunlarına musallat ol.Pro oyunlar biliyorsan onlardan al o zaman
Proluk yasasına göre yasak bu.
Sonra diğer proların oyunlarına musallat ol.Pro oyunlar biliyorsan onlardan al o zaman
Veya fakirlik gizlemek için bir bahane.Sonra diğer proların oyunlarına musallat ol.
Proluk yasasına göre yasak bu.
Monster'a çöp demedim bu bir. İkincisi de sen zengin falan değilsin. Tatile gidelim dedim hemen fakirim ayağına yattın. :S.
Ben gayet zenginim ama monster aldırdınız bana. :/
Monster'a çöp demedim bu bir. İkincisi de sen zengin falan değilsin. Tatile gidelim dedim hemen fakirim ayağına yattın. :S
Böyle üzerim adamı işte. Hangi modeli almıştın?
Abra a5. lakin model diyemeyeceğim çünkü ekleme yaptım.Böyle üzerim adamı işte. Hangi modeli almıştın?
Bir fakir için fazlasıyla yeterli. Doğru karar vermişsin.Abra a5. lakin model diyemeyeceğim çünkü ekleme yaptım.
O tarz indie oyunlar benim de çok hoşuma gidiyor. Denemediysen Limbo, İnside, A Tale of Two Sons, Ori and the Blind Forest ve To the moon'u denemeni öneririm. Bunlara bir bak seversen daha da önerebilirim.Little Nightmares ve What remains of Edith Finch çok güzel oyunlarmış. Böyle hikayesi sağlam oyunları seviyorum.