Belki haftaya görürsün ama belki.Yeni Steam Machine ve Vr cihazı duyurdu Valve, dünya gözüyle bir de Half Life 3 duyurusu görebilseydik...
Belki haftaya görürsün ama belki.Yeni Steam Machine ve Vr cihazı duyurdu Valve, dünya gözüyle bir de Half Life 3 duyurusu görebilseydik...
Şimdi bir ve ikinci oyunların çıkış tarihlerine baktım, 16 Kasım ve 19 Kasım. Haftaya da bir şeyler gelmezse daha gelmez. Gabe'in hevesini bekliyoruz yıllardır.Belki haftaya görürsün ama belki.
TR satışı olmayacağı için bizi çok etkilemez diye düşünüyorum. Bunun dışında piyasada çok fazla vr olduğu için ve talepler olmadığı için çöp olacaktır. bknz: Apple vrYeni Steam Machine ve Vr cihazı duyurdu Valve, dünya gözüyle bir de Half Life 3 duyurusu görebilseydik...
Witness muazzam iyi bir oyun. Geçenlerde ben de tekrardan bitirmiştim. Gelmiş geçmiş en iyi bulmaca oyunlarından biridir.@amaneden gömdük bitti Briad'i. Valla tadı damağımda kaldı enfes oyun yapmış adamlar. Şimdi hemen oyunun yaratıcısının bir diğer oyunu The Witness'ı indiricem.
Half-Life 3, Steam Machine için özel çıkarsa çok satılır. Ben alırım mesela.TR satışı olmayacağı için bizi çok etkilemez diye düşünüyorum. Bunun dışında piyasada çok fazla vr olduğu için ve talepler olmadığı için çöp olacaktır. bknz: Apple vr
Half Life 3 konusunda beklentim yok. 2 ile güzel final yaptılar 3. ile seriyi hiç etmeye gerek yok.
Bu arada bende GP üzerinden Outer Worlds 2 oynuyorum. Diyaloglar acayip komik ve New Vegas havası veriyor.